Mennyi a normális olajfogyasztása egy 125-ös sportmotornak?
Figyelt kérdés
Egy Yamaha YZF-R125-ös kisgépem van, és félek, hogy egy kicsit sok olajat fogyaszt... Elég sportos vezetési móddal 300 kilóméter alatt az olajszintjelző pálca maximum bejegyzésétől egész lement a minimumig, szinte épp hogy eléri a pálcát. Nem sok ez egy kicsit. Tudom hogy a nagy fordulat miatt kell is hogy fogyasztja, de akkor is nem sok ez egy kicsit?2015. aug. 20. 19:55
1/3 anonim válasza:
Tudtommal nincs 2T yzf-r125-ből, tehát ha 4T, ott valami nagy gond van, ha így megeszi a motorolajat. Ha 2T mégis, akkor normálisnak mondható.
2/3 A kérdező kommentje:
-.- az R125 négy ütemű motor!!! :DDDD Azthittem ez mindenkinek világos. és kell hogy fogyassza az olajat, mivel kis köb nagy fordulat. csak nem tudom hogy normális-e ez a mennyiség.
2015. aug. 22. 16:20
3/3 anonim válasza:
10.000km / L (tízezer kilométer alatt ehet meg 1 liter olajat) ha ennél többet eszik, akkor AC pumpa hibás, ez típushiba ezeknél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!