egyszerűen nem érzem bennük magam biztonságban, félek ha adódik valami váratlan szituáció,akkor nem tudok hirtelen kigyorsítani és hasonlók. Utazni és vezetni se igazán szeretem ezeket (főleg vezetni). 21 éves vagyok , az első autóm egy 4,7m hosszú jószág , és mindeki kérdezte mikor meg vettem (éve) ,hogy hogy nem félek , egy ekkora autótól , én meg nem értettem a kérdést , mondom pont,hogy a kicsitől félnék.. Más is van ezzel hasonlóan?
Én a busz kormányánál éreztem jól magam..igaz ez külföldön volt, és ment mint az állat., mert ott lehetett(Neoplan)
A saját kocsimban ülve csak az zavar, hogy a mellettem lévő sávban a kamionnak nagyobb a kerékmagassága, mint a járgányomé...
én sem szeretem a kisautót, de az van.. ez van.
2015. szept. 3. 14:59
12/23 Beviz Elek válasza:
Úgy kivágott eléd a kamion hogy nem tudtál volna lefékezni. Ahham....
Te átcsaptál a belső sávba és csak azért nem mentek beléd mert jól gyorsul a kocsid... Hát persze, gondolom Bugattival jársz.
Öcsém... mentsen meg tőled az Isten. Az ilyen lúzerek miatt ilyen veszélyes kimenni az utakra....
2015. szept. 3. 15:07
13/23 anonim válasza:
Semmi realitás nincs abban, amit mondasz.
Én egy 1.3-as Suzukival járok, 87 Le-s, de nem volt még olyan szituáció, hogy azért ne előzzek, mert kevés lenne, főleg nem egy 70-el előttem haladó kamiont. A rutin hiányát nem lehet lóerővel és mérettel pótolni. Hiába van nagy farkad, ha nem tudod rendesen használni.
Egy tapasztalt rutinos sofőrnél a lóerő hasznos lehet, rutintalan kezdőnél pedig könnyen lehet életveszély. Nem egyszer hallottam kezdő sofőrtől: én ezzel minden előzésbe beférek...
2015. szept. 3. 15:38
14/23 anonim válasza:
Pontosan, a héten elég sokat kocsikáztam, és vagy 25 olyan esetet számoltam, mikor le kellett fékeznem országúton, hogy a baromja be tudja fejezni az előzést. Volt hogy engem előztek, volt hogy a szembejövőt. Ha nem fékezek, nekem jön, vagy összeütközik a másikkal. Szerintem nem is realizálták, hogy lassítottam, hanem abban a hitben élnek, hogy fúú de húz az autójuk. Nem akarok általánosítani, de a nagy része ezeknek a kamikazéknak nagy, erős(nek hitt) autó volt. Hozzá kell tennem, hogy én is feltűnő, erős fekete autóval járok (német trióból az egyik), de azért ilyeneket nem csinálok, hogy minden előzésbe bebújok, mert tisztában vagyok vele, hogy mit bír az autó.
2015. szept. 3. 16:55
15/23 A kérdező kommentje:
Ti miről beszéltek?! 2 éve van autóm , levezettem azóta már 25.000 km-t , városban használom (nagyvárosban..) és egy karcolásnyi sérülést nem okoztam senkinek. Mellette ha a legtöbb nagypofájúnak itt odaadnám az autómat szerintem egy hét alatt meghúzná itt városban.. A kamionos történetet meg nem kell elhinni,de attól még úgy volt, és nem szívesen gondolok bele, mi lett volna ha egy wartburgal vagyok.
2015. szept. 3. 17:39
16/23 anonim válasza:
Ja, szerintem én nem vagyok képes úgy vezetni egy autót, hogy ne húzzam meg...
Na jó, én nem is vitázok veled tovább.
2015. szept. 3. 18:23
17/23 anonim válasza:
Minden létező járműre van jogosítványom, ne hidd már, hogy ne tudnék városban bármit elvezetni anélkül, hogy ne húzzam meg:D
2015. szept. 4. 11:54
18/23 anonim válasza:
Nekem olyan érzésem van bennük, hogy hónaljban kicsit szűk...
2015. szept. 4. 13:19
19/23 Beviz Elek válasza:
Levezettél 25e km-t... Húha! Gratula! Évente ennyit megyek a sajátommal és emellé jön még a céges (sokszor kamion).
25e km kevés ahhoz,hogy tapasztalt, jó sofőrnek tarthasd magad. Az anyósom ennél jóval többet ment, de ha tehetném mielőbb elvenném a jogosítványát, annyira nem tud vezetni.
Majd ha nem gondolod hogy amiatt a par lóerő miatt kerülted el a balesetet, utána visszatérünk a témára ;)
2015. szept. 5. 13:12
20/23 anonim válasza:
'Lehet kisebbségi komplexusod van', azért egy nagy bálnába nagy motor kell hogy a vasat vigye is, egy kisebb erős autó sokkal mozgékonyabb és fürgébb.
Mondom én ezt aki 'csak' egy seat leon cuprát hajt ami nem egy nagy autó, de szépen megyen a 150lovas motorral is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!