Vw passat 5 v6 2.5 tdi megbizhatò?
Szeretnék autòt venni és erre gondoltam ezzel a motorral.
Kulfoldi utakra is használnám megbizhatò autò ez?
Es v6 hatos neztem videokat rola de nem megy jobban mint a kisebb 4 hengeres 1.9
Megeri a v6os?
Erről beszéltem, több mint 400 ezer forinttal drágább az 1.9-es, ráadásul szinte fapados, a 2.5-ös meg full. Bár az a 2.5-ös nekem nem nagyon tetszik, szerintem a szemét kinyomták (lásd hátsó két kipufogó, ilyet normális ember nem tesz fel). Igaz, a 2.5-ös külföldi okmányos, bár az 1.9-es sem tudom, ah magyar papiros.
5.5-ben már nem volt sima TDI. Sokan mondják, hogy csakis a sima TDI a jó, de tapasztalatból mondom, hogy a PDTDI is van olyan megbizható.
A tiptronic váltó lehet hátrány, de ha kiszámolod, egy új kuplung és lendkerék árából simán kijön a váltófelújitás, amivel utána tuti nem lesz gondod, de lehet nem is kell hozzányúlni.
Ültem a múltkor egy 1.9-es 4motion-ban, és nagyon jól ment az is, szóval nem jelenthető ki hogy lomha vele az autó, csak esetleg lomhább kicsivel.
Egyébként az automaták olcsóbbak mint a manuálisak, és látom te az olcsóbbakat nézed, ezért találsz ilyen sok automatát.
értem!
és a benzines 5.5-ös passatok?
1.8T gondolom ez turbó benzines lehet
150Le több mint a dizel bár annál nem is az számít hanem a nyomaték,de ez szemmel láthatólag sokkal jobban megy mint az 1.9-es 131Le vagy a v6 tdi
csak gondolom a fogyasztása is jóval több?!
megbízhatóságát meg nem tudom
nagyon rendesek vagytok hogy ennyit segítetek :D
köszönöm!:)
de most mondták hogy az opel vectra c sem rossz
1.9cdti 150Le ugye az fiatmotoros és azok azért nem olyan rosszak de az opelek meg szeretnek rohadni meg az elektronikára panaszkodnak.viszont a fogyasztása jobb és jobban is megy az autó! :)
de mondták hogy sok a zsákba macska mert rengetegnek még a lelke is ki van hajtva...
Az 1.8T az egy jól sikerült motor a VW-től. Az igaz, hogyha nyugisan hajtod, akkor is 9 litert eszik minimum. Viszont fürge vele az autó az tény, nagyon pörgős kis motor ez az 1.8as, ellenben a 2.5 TDI-vel mondjuk. A másik dolog, hogy eléggé széthajtották az 1.8-asokat, olyan emberek vették akik szeretik nyomni neki, rengeteg meg is van chippelve.
Az Opel is egész jó műszakilag, a 150 lovas CDTI-vel repül az autó, de a Vectra messze elmarad a VW-től minőség terén (belső anyaghasználat, stb). Egyébként a Vectra C-nél már nem jellemzőek az Opel rozsdásodási problémái.
Én győzködtelek, hogy vedd a 2.5-öst, de lehet mégiscsak egy 131 lovas PDTDI lesz a legjobb választás neked. Vagy ha találsz megkimélt darabot, és birod a fogyasztást, akkor egy 1.8T.
Maradok a bevalt 1.9 pdtdi-nél
Probalok szerezni egy jo állapotù darabot
Es ahogy irtad ha valoban nem karos a motornak akkor keresek egy megbizhato komat aki megcsinalja a "tuningot"
Köszönöm mégegyszer!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!