2006-os Vw Passat 2. 0 pd tdi első autónak? Mit gondoltok, megfelelő lenne egy ilyen autó?
1.9 pd, főleg ha első autónak és nem vagy otthon a motorkódokban meg egyebekben, hogy melyik bosch és melyik siemens pd elemmel rendelkezik.
A másik a 2.0 pd vel hogy az olajzási rendszerében a fogaskerék közepe le szokott sarkalódni így a motor nem hajtja az olajpumpát (ez olyan 150-200e km alatt kopik el kérdés mennyiszer volt indítgatva és hajtva.
Ezt házilag megoldja egy szerelő, nem? Csak le kell venni az olajteknőt, meg átépíteni, nem tudom 50k forint alatt megoldható-e bontott alkatrészekkel.
Olvastam én is, de hát az 1.9 picit gyenge, főleg egy 1600 kilós autóba, meg ritka is, meg ott is olvastam olyanokat, hogy szétrobbant a motor autópályán, a 2008-as évjáratú 1.9 pd tdi-k közül.
Nem nagyon van más választás, 2005-2008-as Vw konszern autók 80%-a 2.0 pd tdi.
És 1.9-ből sajnos már nem volt erős változat csak 105 meg 116 lovas az Audiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!