Érdemes-e Taxis Passatot venni? 1.6 102LE
Elvileg 400.000 km van benne, mondjuk engem nem zavarna maga a km állása, ha jó állapotban van.
Másik hogy elég kedvező áron lenne és nekem megfelelő évjáratban. Amire én használom arra elég lenne az 1.6, tisztában vagyok vele hogy nem lesz versenyautó(bár egy Chip csodákra lenne képes)
Kérdés az, hogy miket nézzek meg rajta ennyi km-rel illetve érdemes-e megvenni vagy ez már a hanyagolható kategória?
így kedvező válaszra ne számíts...ahhoz a válaszadónak is látni kellene a járgányt..
első nekifutásra a taxi, meg négyszázezer az hümmögésre késztet..(a chip tuningot felejtsd el)
a 102 lóerő már a múlté...
kisebb javítások még beleférnek, ha kulturáltan, vizsgaképes külsővel rendelkezik a kaszni...ne rohadjon, az nagyon fontos.
a motor ilyenkor már eszi az olajat, füstölget...talán...
az 1.6 os motor az nagyon pici..főleg taxihoz..nem véletlenül adják el.
én nem venném meg...jöhet a piros pacsi...lécccííí
Gondolkozz egy kicsit egy taxis fejével:
Mit csinál a taxis az autójával? Dolgozik.
Mi a legfontosabb neki ezáltal? Hogy megbízható legyen a kocsi
Logikusan mikor adja el? Amikor már nem megbízható vagy nem éri meg fenntartani.
Bármelyik is legyen, ha neki nem éri meg neked sem fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!