Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes lefóliáztatni a...

Érdemes lefóliáztatni a szélvédőket?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy csak a B oszloptól hátrafelé lehet, a kérdésem az lenne, hogy milyen hátrányai vannak a fóliázásnak? Kívülről nagyon tetszik, minél sötétebb, viszont gondolom akkor a kilátás is nehezebb és a hátul ülőknek folyamatosan úgy kell kinézni, mintha napszemüvegben lennének, az pedig főleg télen zavaró lehet. Ha pedig világosat rakatok fel, akkor elveszíti az esztétikai szerepét, vagy azért megvan az arany középút? Akinek van hogy látja, világosat vagy sötétet érdemes?

2015. aug. 11. 18:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Rosszul tudod, B oszloptól előre csak olyan fólia lehet ami átengedi a fény 75%-át (a gyári üveg eleve ezt az értéket közelíti), a mögött olyan sötét amilyet akarsz. Ha csináltatod csak olyan helyen ahol műbizonylatot is adnak, mert a rendőrök nagyon figyelik. Van egy kis műszer ami kapásból megmutatja a fény mennyi rész megy át az üvegen. Haver pár hete körömmel kaparászta re a rendőr felügyeletében. Vagy lekaparta vagy elvette volna a forgalmit.
2015. aug. 11. 18:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Én csak hátul akarom.
2015. aug. 11. 18:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Mi a véleményetek az alábbi szaki munkájáról?

Jól dolgozik, mert én még nem láttam ilyet, hogy is kellene.

https://www.youtube.com/watch?v=khx0ar7UfPE

2015. aug. 11. 19:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon megéri, minél sötétebbel. LLumar, Skyfol jó.
2015. aug. 11. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!