Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül egy autót...

Mennyibe kerül egy autót teljesen lefóliáztatni?

Figyelt kérdés
4-es Golfról lenne szó. jó áron van, csak a festése undorító. Lefesteni drága, a fóliázás árát nem tudom. persze ugyan olyan színűre szeretném, hogy ne kelljen a forgalmihoz nyúlni.

2015. jan. 3. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ. Leginkább attól, hogy milyen fóliát raksz rá. Utána jön az, hogy hol csináltatod, majd az, hogy hány négyzetméter fólia kell.

Nekem kicsit nagyobb az autóm, spéci matt fólia (Llumar) ablakok fóliázásával 270-be állt meg.

Eddig nincs vele problémám, bár igaz, hogy csak fél éve van meg.

2015. jan. 3. 19:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Egy fényezés is kb. annyiba kerül mint a teljes fóliázás.

Nekünk metálszürke G Astrára mondtak 250.000 forintot.

2015. jan. 3. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Amikor jött a taxisrendelet, akkor ismerősömnek 170 000ért fóliázták sárgára a Mondeot(azt nem tudom, hogy ez nettó vagy bruttó ár volt).
2015. jan. 3. 20:09
 4/5 anonim ***** válasza:

A fólia anyagától is függ az ár. Szerintem is kihozható 150-170e forintból egy olcsóbb fóliával. Az alját is kínáljátok meg rendesen rücsivel, hogy ott ne kezdjen el rozsdálni.

Arra számítani kell, hogy a fólia csak sima felületeken fog megtapadni, ezért ha pattogzott, hullámos javítgatott a festés már, akkor azt elő kell kezelni, vagy akár összességében az újrafényezés is olcsóbb lehet.

2015. jan. 3. 21:50
 5/5 anonim válasza:
Ma már 2018 ban 2000 ft/m2 környéki áron is lehet kapni fóliákat , ha valkinek van egy kis kézügyessége ,egyedül is megtudja csinálni Otthon. :D Egy átlagos autó kb 10 m2 de ha nagyon túlzok és 20 at irok akkor is csak 40 eft ról beszélünk . ,Én nem fizetnék a munkadíjjért + 200eft -ot az biztos :D
2018. márc. 22. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!