A Skoda az teljesen német?
Figyelt kérdés
Szóval nem Cseh kézen van már a Skoda? Minden Skoda gyár és tervező stb német?2014. dec. 25. 12:26
1/7 anonim válasza:
A Skoda gyár még mindig cseh, de a VW a tulajdonosa így az diktálja hogy mit gyártsanak.
3/7 anonim válasza:
Német tulajdon, német technológia. Csak annyira Cseh mint a magyar AUDI-ban készült termék magyar.
4/7 anonim válasza:
Cseh ben van a gyártás. Nem is egy hanem több skoda gyár van ott amik összedolgoznak. Voltam 3-ban is munkám során vittem hoztam alkatrészeket Győrbe.
Azt hittem lehidalok mikor megláttam hogy a skoda gyár ,gyártja le az Audi és más német luxusautók főalkatrészét.
5/7 anonim válasza:
Azért cseh márka, mert egy cseh alapitotta, és ez számit. Ma már igaz, hogy VW kézben van, de ettől még cseh. Ja és a gyártás nagy részét meghagyták Csehországban.
6/7 anonim válasza:
A Skoda eredeti értékrendjét viszi tovább, az elegáns, főnöki kocsikat testesíti meg, Vw technológiával.
7/7 anonim válasza:
Német.De ez a skoda esetében szerintem előnyére vár. Nem úgy mint a Lamborghini esetében. A Lamborghini-ből audit csinálnak. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!