Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aktívszenes pollenszűrőt ha...

Arnieee kérdése:

Aktívszenes pollenszűrőt ha vásárolnék, az teljesen megszűrné pl a fincsi Bkv-s Ikaruszból kiáramló kipufogógázt?

Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 14:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Csodára az sem képes. Egy részét megszűri, viszont hamarabb eltömődik. Nekem aktív szenes van az autómban, de az ilyen füst közeli helyzetekben inkább átnyomom belső keringetésre.
2015. jan. 3. 14:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen énis ezt csinálom, csak a budapesti dugókba 5 percenként rakhatom belsőre :( Mondjuk nekem még a hátrány, hogy peugeot 206osomnál van egy szép légbeömlö gyárilag és pont alatt a pollenszűrő :)
2015. jan. 3. 15:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is az van az autómban,sajnos valóban nem kell nagy csodákat várni,de valamennyivel jobb a füst/szag megkötő képessége.Mercedesben több ilyen szűrő van,az nagyon hatásos,de ott sem szűr meg 100%-ig minden szagot.
2015. jan. 3. 15:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Így van, nekem is ilyen van. A gyári aktívszenes olyan 10eFt körül van az Astrámba. Nem olcsó.

Egy Euro -1000-es Ikarus után araszolva a dugóban ne várj tőle kristálytiszta hegyi levegőt! így is lehet érezni a kipufogógázt, de jobban megszűri, mint a sima papír. Főleg amíg új a szűrő. Elég hamar "kimerül" benne az aktívszén.

2015. jan. 3. 17:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Kérdező!

1. Inkább a pollenszűrő szűrjön, mint a tüdőd. Nem??

2. Az aktívszenet (ha nem vagy teljesen béna), akkor a szűrődben házilag is ki tudod cserélni, FILLÉREKBŐL!

Aktívszén eladás:

[link]

2015. jan. 3. 17:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Az aktív szén sokmindent megszűr de a kormot azt speciel nem nagyon. És az a legdurvább hogy nem az Ikarusok füstölnek a legjobban, hanem a Volvók.
2015. jan. 3. 18:04
 7/8 anonim ***** válasza:

# 5!

Ezt nem nagyon értem, mire célzol.

Az aktívszenes pollenszűrő nem úgy készül, hogy fogják a sima papírt aztán bedörzsölik aktívszén porral, azt jó napot!

2015. jan. 3. 20:37
 8/8 anonim ***** válasza:

"És az a legdurvább hogy nem az Ikarusok füstölnek a legjobban, hanem a Volvók."

Füstölős Volvot még nem nagyon láttam, vagyis olyat ami tisztességesen kormol. Ha hidegben fehéren füstöl az az AdBlue miatt van, az csak víz...

Amúgy a CR motorok által kibocsájtott kormot nem fogod megszűrni aktívszenes szűrővel sem.

2015. jan. 3. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!