Mit gondoltok, érdemes Passatot venni?
Elsö autót szeretnék venni és 2001 utáni passat kombikat nézegettem, azok közül is a 2.5 tdi motorosokat.
Németországból szeretném behozni, mert tudom, hogy ott nagy átlagban jobb állapotban vannak az autók.
Mire érdemes odafigyelnem? Van az autónak olyan gyenge pontja, ami késöbbiekben sok bosszúságot okozhat?
Elöre is köszönöm a válaszokat.
A legnagyobb baja az, hogy egy nagyrakás szar.
Ahogy nézem ezt a fost 1,4 millától 2,4 ig vesztegetik.
Jó hírem van, ennyiből autót is lehet kapni.
Pl:
Nekem ennek a ráncfelvarrás elötti változata volt, várható élettartam örökélet + egy nap.
Most nemfogm átrágni az összes megbízható márka összes kombiját, neked kell tudni, hogy mire van szükséged.
Köszönöm a válaszokat, elgondolkodtatóak nagyon, mert egy megbízhatóbb autóra gondoltam a passat személyében.
Ami azt illeti nem érdekel hány darab jön Velem szemben az úton, mert használni akarom az autót, nem pedig kitünni Vele a tömegböl, de azért köszönöm az észrevételt.
Az egyik kedves válaszoló által emlitett avensistöl egyel újabbat is nézegettem, de igazán eyg Land Cruiserhez húzna a szívem, csak ahhoz vékony sajnos egy kicsit a tárca. A Passatban pont a 2.5 v6 fogott meg, magam sem tudom miért, de köszönöm a tippeket és elkezdek toyota fronton aktívabban nézelödni.
Szerintem keress 1,9 tdi motorral valószínűleg találsz olyan ami még nem pd-s 5 literrel eljárod és fél milliónál több kilométert is kibír a motra.
A sima vw 1,9tdi motrok ugyan kicsit többet esznek az újabb fejléesztéseknél,viszont annyival többet ki is bírnak.
A Phaeton-ról pedig annyit,hogy a maga kategóriájában szerintem elég jó és nem hasonlítható úgyanúgy össze egy sportkocsival mint egy kamion sem más kategória mind a három és egyik sem olcsó.
Olasz sportkocsit meg vegyen az aki nem bánja,hogy lerobban,mert sok mindenben jók az olaszok az autók terén de ezek közé a megbízhatóság nem sorolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!