Simson tuning-al kapcsolatos kérdés?
Lehet álmodozni, de attól továbbra is egy gányolt öszvér lesz, ami annyit nem tud, mint egy normális állapotú gyári 50-es, és még az utcára sem lehet vele kimenni.
Akkor meg minek???
anno én is csináltam ilyet, mert volt rá időm, pénzem, energiám, és tudásom is.
simán csak hobbiból.
de ez volt kb 13 éve.
azóta más világ van, most már nem mernék vele motorozni csak a poén kedvéért itt a városban.
e szabályok szigorúbbak lettek, annyit fizetnék egy ilyen motorozásért hogy bele őszülnék utána.
meg igazából semmi értelme, még ha normálisan is ki tudod vitelezni ami annyi pénzt emésztene fel a semmiért, hogy abból a pénzből inkább vennék egy malaguti F12-es robogót, 100 köbcentis, és a rendőr a büdös életbe nem baszogatna érte.
nem mellesleg az ilyen kókler motorokat keresztbe hosszába megenné gyorsulásra, meg úgy mindenhogyan.
A legutolsó hozzászólásodból végkép kitűnik, hogy pont Te vagy az, aki nincs tisztában a műszaki lehetőségekkel, aki nem látja át, a swalbi-alapból fakadó korlátokat. Elképzelésed műszakilag kiforratlan, és nélkülöz minden realitást.
Azt mondod, veterán találkozóra akarsz járni, egy ilyen szerkezettel. Ebből kiderül, lövésed nincs, mi minden kell, ahhoz, hogy egy jármű megkapja a veterán minősítés. (pl. legelső, az eredeti motorblokk)
Később azt írod, pályán akarsz menni.
Szerinted melyik géposztályba sorolnának be egy ilyen turmixot? Főleg úgy, hogy nem vagy leigazolt versenyző, és még licenced sincs. Egy ilyen motorszerű valamire, szerinted hol fognak kiállítani gépkönyvet?
Nagyon sok mindennek kellene utána nézned, tanulnod......
Jújj, ha ennyire rendben van minden a tervekkel, akkor hajrá!
Ne cseszd el itt a drága időt azzal, hogy az én buta kérdéseimre válaszolgatsz. Csináld azt a nagyblokkos/tunnigolt/veterán/bemutatórajáró/rokoniversenypályánszáguldó schwalbidat! ;)
te tényleg nagyon fiatal lehetsz és tapasztalatlan.
azt hiszed hogy ez csak úgy megy, hogy bele raksz egy akármilyen blokkot és kitolod a veterán találkozóra?
ottan meg körbe ugrálnak, hogy de jó vagy mert bele raktál egy ETZ blokkot a vajlingba?
messze nem erről szól a dolog, attól hogy vannak ilyen kókler hülyék akik kimennek fostálicskákkal az ilyen találkozókra, még nem azt jelenti hogy ez lenne a trendi, vagy ezt a vonalat kéne mindenkinek követnie
nem tudom feltűnt e, hogy a videón látott motor hogyan van megcsinálva?
teljesen át van alakítva a váz, meg a hátsó lengő villa és a hajtás rész is.
IGÉNYESSÉG!
ha valaki ilyen módosításokat el tud végezni, akkor nem itt fog kérdezősködni, hanem fogja magát és neki áll.
és mint írtam, SOK PÉNZ, IDŐ, és TUDÁS KELL, aztán azt raksz bele amit akarsz.
nem baszogatás képen mondom, de valószínűleg neked ebből a 3-ból, min kettő hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!