VW boram van 2,3 V5 ös benzin 150 paci. Tuningolni szeretném de inkabb csak motorilag menyire érdemes belevágni? , mit erdemes rakatni bele? , esetleg milyen sorrendbe?
Maga a V5-ös konstrukció nem rossz, sőt, egész jól összejött ez a motor a VW-nek. De nagyon ritka, és más V5-ről én nem is tudok, hogy épitettek volna sorozatgyártású autóba.
Na ezzel az a lényeg, hogy szerintem te egyszerűen ehhez a motorhoz semmit nem fogsz találni. Egyébként is, szivó benzines motoron nem nagyon tudsz mit tuningolni. Turbó kellene, és utána kellene erősebb dugattyú, főtengely, stb, na szerintem itt fogsz elakadni. Egyébként valakinek ezt is össze kell hozni, szóval hajrá!
Hmm, hmm, sleeper Boráról egyből Mustang :D
Ha már VW-hez vagy szokva, akkor nem lenne rossz egy Golf GTI mondjuk. Az alapból bika, és tuningolhatod a csillagos égig. Vagy a másik brutális, régebbi Audi A6 2.7T benzines, ezen gyárilag 2 turbó van, 250 lovas és felszokták húzni 300-350 lóra is, egyébként ugyanez a motor van a régebbi Audi S4-ben is. Ezek jutottak hirtelen eszembe, ennyi pénzből már lehet válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!