Passat b5.5 1.8 T mire érdemes figyelni vásárláskor? Benzin-gázüzem!
Igazából városi és nagyobb utakra vegyesen lesz használva!
Tudom hogy városra nem a legideálisabb, de minden meg fog kapni ami kellhet!
Egy autókereskedésben láttam ma és nagyon megtetszett.
Körüljárva feltűnt 1-2 apróság, pl. karc a csomagtér ajtón, jobb első ködlámpa törve, illetve egy kisebb horpadás a bal hátsó lámpa ív környékén, kb 5 Ft-os nagyságú!
Belseje korrekt állapotban van, gumik és felnik is így elsőre.
Szerintetek a horpadást valahogy ki lehet hozni a fényezés/lakk megsértése nélkül?
Illetve mi az amit érdemes megnézni, még mielőtt egy hozzáértőt hívnék/ vagy elvinném valahova átnézetni?
Hát először is, turbó-benzines motort nem szoktak gázositani, legalábbis csak nagyon de nagyon ritka esetben szoktak csak, és akkor is nagyon nehéz megcsinálni hogy rendesen menjen.
Amúgy jó autó, jó motorral, a kis horpadás minden bizonnyal javitható. De akkor is gyanús ez a gáz üzem.
Nem is hallottam, hogy a turbósokat nem gázosítják. Itt van ez a gyárilag lpg turbós autó: [link]
Azt hallottam, hogy csak annyit kell tudni a turbós-gázos autónál, hogy a szívónál is többet fogyaszt (de ugye benzinből is többet fogyasztanak a turbósok).
Ha csak karc van a csomagtéren, csak a ködlámpa törött (nekipattant kő??), 5 forintos horpadás, és a belseje korrekt, akkor az az autó szinte szalon állapot, örülj neki!
Persze, van fényezés nélküli horpadásjavítás (erre keress a google-ban), ahol ezt kidolgozzák (ha nem túl mély) 5-10 ezer forintért.
Ki kell próbálni az autót és ha nem tapasztalsz semmi különöset (például elgurul a kerék menet közben), akkor át lehet nézetni.
Megtaláltam Hahun is a Passatot.
Most így képről jobban feltűnt, hogy a jobb fényszóró körül nagyok a hézagok, szóval tuti törött volt.
Élőben csak a lökösnél látszott kicsit a jobb első kerékívnél. Sajnos erről van tapasztalatom, hogy sose lesz olyan mint gyárilag, ha egyszer törött volt... szóval nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!