Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opelből benzinest vagy dízelt...

Opelből benzinest vagy dízelt érdemes venni?

Figyelt kérdés
Amelyik típus engem érdekel , 139 db-ból csak 38 benzines

2015. ápr. 8. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
évjárat, típus, és pénztárca függő.
2015. ápr. 8. 15:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha szíveskednél leírni a típust, talán tudnánk segíteni.
2015. ápr. 8. 16:03
 3/8 anonim válasza:

Városba rohangálós autónak benzinest vegyél, hosszútávokra dízelest. A dízeles kevesebbet fogyaszt, de drágább a kocsi.

Ezek csak nagy általánosságok.

2015. ápr. 8. 16:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha régebbi Opelekről van szó, akkor ha dízelest veszel csak is Isuzu féle motorral szereltet vegyél...

.

2015. ápr. 8. 16:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém most töltötte be a 10. évét. Relatív, hogy ez most régi vagy már újnak számít. Egy 1.7-es Isuzu blokkos CR dízel (cdti) motor van benne. Mivel sokat autópályázok 200-300km-eket, nem volt kérdés, hogy dízel legyen. Nagyon szeretem, megy mint a disznó ha odalépek neki. Emellett ha taposom se tudok 6 liternél sokkal többet lenyomni rajta 100-on.
2015. ápr. 8. 17:02
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Az 1.7-es és 1.9-es CDTI-ik is nagyon sikeresek.
2015. ápr. 8. 18:23
 7/8 anonim ***** válasza:
34%
Egy 10 éves autó mégis milyen mérce szerint számítana újnak?
2015. ápr. 8. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Olyan mérce szerint, hogy már nem a "régi" szívódízel van benne, hanem "újabb" fajta CR-dízel változó geometriás turbóval, intercoolerrel.

2. Egy "új" 2015-ös autóban is ugyan ilyen rendszerű motor van.

3. Valamint ebben a típusban az 1.7-es blokk mind Isuzu alapú. Nem úgy mint a "régebbi" pl F Astrákban ahol volt német fejlesztésű 1.7-es is.

4. Írtam, hogy relatív hogy mi számít "réginek" és mi "újnak". Egy 20 éves autóhoz képest újabb. Egy mai 0km-eshez képest nyilván nem.

Ez a 4 szempont jut eszembe most kapásból. Bár nem gondoltam volna hogy ennyire megbotránkoztató dolgot írtam, ami miatt majd számonkérnek és magyarázkodnom kell.

2015. ápr. 9. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!