Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kölcsön kértem egy barátom...

Kölcsön kértem egy barátom autóját, és egy kutya kiszaladt elém. Próbáltam elkerülni, hogy elcsapjam, ez még sikerült, csak közel volt egy busz megálló padkája. Ellenkormányoztam, és súrolta a kerék. Cseréljem ki?

Figyelt kérdés
Kicsit szálszakadásos lett, nem vészes, de ez okozhat defektet? Ha kell küldök róla képet 4 napig még nálam van az autó. Kép alapján meg lehet mondani mekkora a baj? Nem szeretném, ha miattam lenne balesete.

#autó #baleset #defekt #szálszakads
2015. aug. 13. 17:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Itt a kép! [link]
2015. aug. 13. 18:08
 12/16 A kérdező kommentje:
2015. aug. 13. 18:11
 13/16 anonim ***** válasza:
A képek alapján nehéz eldönteni.Vidd el egy gumishoz,felteszi centírgépre,rögtön kiderül a turpisság!
2015. aug. 13. 19:29
 14/16 veterán vas ***** válasza:

Valami itt nagyon nem stimmel........... :(

Mekkora méretű ez a gumi és milyen autón van?

2015. aug. 13. 20:14
 15/16 A kérdező kommentje:

Autó: 2004 Ford Focus 1.4 Ambient

Gumi: Fulda Ecocontrol 185/65R14

2015. aug. 13. 23:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Javaslom a nézesd meg az autót. Más gond is előfordulhat. A gumit mindenképp cserélni kell. Persze a centrírozás nem maradhat el. A gumis úgyis tudja. Akár a felnit külön is megforgatnám. Ha már látható a szálszakadás azzal nem lehet rizikózni. Előbb utóbb defekt lesz. Még jó ha lassan enged le.
2015. aug. 14. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!