Kölcsön kértem egy barátom autóját, és egy kutya kiszaladt elém. Próbáltam elkerülni, hogy elcsapjam, ez még sikerült, csak közel volt egy busz megálló padkája. Ellenkormányoztam, és súrolta a kerék. Cseréljem ki?
Figyelt kérdés
Kicsit szálszakadásos lett, nem vészes, de ez okozhat defektet? Ha kell küldök róla képet 4 napig még nálam van az autó. Kép alapján meg lehet mondani mekkora a baj? Nem szeretném, ha miattam lenne balesete.2015. aug. 13. 17:23
1/16 A kérdező kommentje:
Hopszi! egy "ne" szócska kimaradt innen:Próbáltam elkerülni, nehogy elcsapjam...
2015. aug. 13. 17:25
2/16 anonim válasza:
Igen! Cseréltesd ki! Életveszélyes!
3/16 anonim válasza:
Úgy add vissza a kocsit, ahogy kölcsön kaptad.
4/16 szántóvető válasza:
gondolom nem akarod sérülten visszaadni a kocsit.egyébként bármikor durrdefekt történhet tehát balesetveszélyes így közlekedni.képet tölthetnél fel.
5/16 A kérdező kommentje:
igen gondoltam a cserére, csak kíváncsi voltam, kb 3mm es dudor van rajta. Természetes kicserélem, az én hibám volt.
2015. aug. 13. 17:42
6/16 A kérdező kommentje:
3 perc és töltök fel!
2015. aug. 13. 17:42
7/16 Koaxk Ábel válasza:
Ahogy a #2-es válaszoló írta, ha "puklis" lett a gumi, te se járkálj így vele, mert életveszélyes is lehet!
Az a gumi kuka sajnos, van ilyen...
8/16 A kérdező kommentje:
Mindjárt jönnek a képek. Természetesen mindenkinek ment a zöld kezecske! :)
2015. aug. 13. 17:55
9/16 anonim válasza:
Ha már dudor is van rajta, akkor az veszélyes, mindenképpen cserélni kell. Persze meg kell beszélni a haveroddal is, és legalább párban illene cserélni (egy tengelyen azonos tipusú és mintázatú gumik kell legyenek, és biztonságért a kopás mértéke is egyforma legyen).
10/16 A kérdező kommentje:
Túl nagy a kép... Átformázom és jönnek.
2015. aug. 13. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!