Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsga megvan....

Forgalmi vizsga megvan. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Tehát pár nap múlva kell kapnom egy papírt az oktatótól igaz? Aztán azt be kell vinnem.az okmányirodába igaz? Ott egyből meg is csinálják a képet igaz? Minden megcsinálnak. Mennyit kell fizetnem? Mit kell magammal vinnem oda? És ott nem kapok semmi papírt amivel vezethetek?

Egy utókérdés ami csak érdeklődés szintű. Ha nem kapom még meg a jogsit postán és addig is már vezetek és megállít a rendőr??

2015. aug. 11. 17:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
akkor bünti.
2015. aug. 11. 18:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Ezerszer bővebben az összes kérdésre?
2015. aug. 11. 18:20
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha olyan az autóiskola, akkor igen, 4 munkanap után kapod meg, vagy menned kell érte. Igen, a vizsga lappal menned kell az ocsmányirodába +4000Ft, ahol megcsinálják rólad a képed +kapsz egy papírt a kérvényről ami NEM JOGOSÍT fel vezetésre, az CSAK egy igénylő lap! Pénzt, személyi +lakcím illetve vizsgaigazolás kell.

Ha az igénylő lappal vezetsz és megállít a rendőr akkor megbüntet! Akár akármit mond az NEM hivatalos. A már meglévő jogosítvány érvényességét lehet azzal kitolni 60 nappal!

2015. aug. 11. 18:48
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem kapod meg az oktatótól, a közlekedésfelügyeletre kell a vizsgaigazolásért bemenni.

Azzal mész az okmányirodába.

4000 ft és ott fotóznak.

a vizsgaigazolást és az orvosi alkalmasságit kell odavinni (A vizsgaigazolás kiadásához viszont az elsősegély vizsga igazolása kell a közlekedésfelügyelethez).

nem kapsz papírt, amivel vezethetsz, meg kell várnod a jogsit.

megbüntet.

2015. aug. 11. 20:02
 5/11 A kérdező kommentje:
Hol van olyan közlekedéses kiskunhalason?
2015. aug. 12. 08:37
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez jó kérdés. ha nincs, lehet, hogy a sulitól kapod meg az igazolást.

a kresz-vizsga hol volt?

én bajai vagyok, nekünk a kresz vizsga a közlekedésfelügyeleten volt, és a vizsgaigazolásért is oda kellett menni. de ezt a vibi mondta is a vizsga végén. meg az oktató is.

2015. aug. 12. 08:46
 7/11 A kérdező kommentje:
Baján volt a kresz vizsga. Csávoly felől ahogy megyünk beérünk a körforgalomba és asszem a 3. Kijáraton mentünk el. Valami dakkos buszparkoló van ott mellette
2015. aug. 13. 09:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Az a közlekedésfelügyelet. Nekünk itt adták ki a vizsgaigazolást a forgalmi vizsgáról. Oda kellett bemenni érte. Így viszont mindenképp kérdezd meg az oktatódat, hogy hogyan jutsz hozzá... mert személyesen pont itt.
2015. aug. 13. 09:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Odaadta az oktató az igazolást. Kedden vizsgaztam csutortokon megkaptam. Ma már az okmanyirodaban is voltam. Mennyi idő lehet mire megérkezik?
2015. aug. 14. 22:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez sok mindentől függ, most erősen csúcsidőszak van +mindenki most van szabin. Ha pesti vagy akkor 2-2,5 hét, ha vidék akkor 3-3,5.
2015. aug. 14. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!