Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek?

Viczena jozsef kérdése:

Milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

Kezdö söför vagyok,

Diesel autót szeretnék max 2000 euro értékben tippeket várok

Én ezeket nézegetem

Opel Astra 2 1.7 DTI

Ford Focus 1.8 TDI

Seal Ibiza 1.9 TDI 2000

Seat Leon 1.9 TDI

2015. aug. 11. 05:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

könyörgőm nincs ford tdi !!!!! tdci commomrail van.

régen volt a seat alhambra vw sharan és ford galaxy ezek mind egy forma kaszti és motor volt akkor volt a fordba tdi motor de soha tobbet.

2015. aug. 11. 10:35
 12/16 cselez ***** válasza:

Tehát akkor a Ford 40 éve common-railt gyárt szerinted?

Mechanikus adagolós turbo dízeljük nem is volt soha?

Mert akkor én valószínűleg álmomban szerelhettem ezeket, mindenesetre jó hosszú álom volt....

2015. aug. 11. 11:06
 13/16 cselez ***** válasza:

Mondeóban már 2001-ben volt TDCDI, de párhuzamosan még sokáig építették a TDCI motorokat Focus-ban pl. sokat küzdöttünk az elektronikusan vezérelt magasnyomású adagolós motorokkal, sokszor behal rajtuk az adagoló.

Ráadásul javítani is nehéz, mert elektronikus vezérlő modult kell csatlakoztatni hozzá, kölönben próbapadon sem tudod javítani. A rotor-helyzet érzékelő szinte mindegyikben tönkrement, csak idő kérdése...

2015. aug. 11. 11:39
 14/16 A kérdező kommentje:
Szoval akkor opel astra G,s Benzin motor igy kezdönek ...
2015. aug. 11. 13:53
 15/16 cselez ***** válasza:

Na hogyhogy? A listában nincsen benzines.....

Ha egyébként G astra benzinest veszel Ecotec motorral, és nincs veled szakember, az olajfogyasztásra figyelj!

A kipufogó füstből lehet következtetni, valaki nyomja meg a gázt egypárszor te pedig hátul álj és ha kék füstöt látsz akkor ne vedd meg, mert motort kell cserélned benne.

2015. aug. 11. 23:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Azért a motorcsere erős egy kis kopásra, de valóban a kékes füst olajfogyasztást jelent. Ha dízel kell akkor ezekből az összeghatár miatt marad az Astra. Benzinesből már más is beleférhet, azok kicsit olcsóbbak.
2015. aug. 12. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!