Milyen autót vegyek?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, ősz végén teszem le a jogosítványt,és kellene egy autó amivel furikázhatok.Egész nyáron dolgoztam.Tudnátok ajánlani valami olcsót de jót? Kivételek : 1-es 2-es golf (kivéve ha tuning) és a suzukik. kb olyan 350K a max.2015. júl. 27. 19:24
3/7 anonim válasza:
Ha Ladád van kemény vagy, ha FWD autód van csirke vagy. Ha csirke vagy, kirántalak!
4/7 anonim válasza:
Ha nincs Suzuki fóbiád, akkor Swift 1.3. Ez minden kritériumnak megfelel. Egyre több fiatalt látok ilyennel és amikor én vettem autót, akkor is ez tűnt az ésszerű választásnak, csak nekem Suzuki fóbiám van. :D Ha Suzukit nem akarsz, akkor mondjuk Renault Clio vagy B Corsa, Esetleg ha sikerül jót kifogni, akkor a Peugeot 106 lehet jó választás szigorúan benzinmotorral mind.
5/7 anonim válasza:
Előbb legyen meg a jogsid, utána ráérsz ezen filozni.
6/7 szántóvető válasza:
a kérdező írta hogy nem akar suzukit,gondolom corsát sem mert ugyanaz a kategória.
7/7 anonim válasza:
Méretben valóban ugyanaz a kategória, de neki szerintem konkrétan a Suzukikkal van baja, nem a kisautókkal. Sokan a Suzuki megítélése miatt nem szeretnének ilyet venni, de ettől függetlenül pl. egy Corsával nincs semmi bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!