Van most 3.500 euróm amiből szeretnék valami autót venni.Egy darabig gondolkodtam,hogy vennék egy A6 os Audit.Fiatal vagyok és nagyon stílusos lenne,de van pár hátránya.A pénzem mind rámenne,városban megenne legalább 10 et,nyilván nem mai évjárat jönne ki ennyiből és valami váratlan hiba betenné rendesen a kaput.
Most azon gondolkodom,hogy egy olcsóbb kisebb autó kellene ami megbízható,oda lehet neki lépni és azért városban sem fogyaszt 5-6 nál többet.Fontos,hogy 4 ajtós legyen,ha lehet legyen dízeles és nem ártana bele a turbó sem.Mivel most végeztem az iskolával így lenne mit kezdjek a pénzzel ezért erre a "B tervre" olyan 1500 eurót szánnék.
Most Renault Clio-n gondolkodom.Szerintetek melyik más típusok felelnének meg a fent említett elvárásoknak?
2015. júl. 1. 18:57
1/6 anonim válasza:
Városba minek a dízel?
2015. júl. 1. 19:01
2/6 anonim válasza:
Mármint ha a városi fogyasztás mérvadó akkor gondolom főleg ott fogod használni, de a dízel igazi előnyét nem a városban lehet élvezni, hanem a hosszútávú utazásokon, meg akkor ha tényleg sokat használod az autót (mondjuk évi 30 000km vagy több). Kevesebbet eszik egy dízel, nyomatékosabb, ez tény, viszont a javítása is sokkal többe kerül, mint egy benzinesnek és alapból a vételáruk is magasabbak. Benzinessel ilyen relatíve kis költségvetésből jobban járnál. 3500 euró az cirka 1,8M Ft aktuális árfolyamon, tehát olyan 1 milláig kéne autót nézned. Akkor marad bőven keret első szervízre, gumikra, átíratásra, biztosításra, tankolásra, stb. stb. stb.
2015. júl. 1. 19:05
3/6 anonim válasza:
1,1M Ft -ot akartam írni, bocs. 1 milla és 85 000 Ft kb.
2015. júl. 1. 19:05
4/6 A kérdező kommentje:
Ez esetben tekintsünk el a dízeltől.Milyen típusokat tudtok ajánlani amik elég megbízhatóak és kijönnének 1 millából?
2015. júl. 1. 19:22
5/6 anonim válasza:
1 millióból rengeteg típust tudsz venni.
Ha 4 ajtós kell mindenképpen, akkor Bora, Toledo, Octavia. Esetleg Astra, Vectra
2015. júl. 1. 21:12
6/6 anonim válasza:
Jaja 1 milla körül találsz már szépen választékot. Használtautón kezd el nézelődni, be tudod állítani a kritériumokat, hogy mik fontosak, kidobja a hirdetéseket, ami tetszik, annak a típusnak a tulajdonságait, hibáit, előnyeit meg tudod nézni neten. Szerelőket is nagyon érdemes megkérdezni, hogy ki mit ajánl ilyen vételárnál, meg a fórumokat is érdemes megnézni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!