Milyen autót vegyek?
Városi szaladgálós autóra lenne szükségem.Van mellette egy kisteherautóm, szóval nem baj a minél kisebb méret.A feltételek:
Max 6 l fogyasztás (megyeszékhelyen), benzines, kicsi, max 1.4-es, és kényelmes.Sajnos a kényelem miatt a Swift kiesett.Az ár max 450.000.Én a Twingora gondoltam.Jó lesz? Hasznos válaszra megy a zöld.
Az utólsó válaszoló mellet állok!Vegyél egy Opel Corsa 1L
motorral,ráadásul kényelmes is és nem olyan pici mint a twingo!MEgéri Az opel Corsa!
Utóirat:Még ajánlom az 1.2L motort is a corsánál!!!!
Sajnos a Corsa is elég fapados (legalábbis amiben ültem).
A kényelem a hátam miatt fontos, sajnos fiatal korom ellenére iszonyatosan be tud állni egy rossz ülésben.
Köszönöm a válaszokat, jöhet még.
Pedig én is a Corsa-t mondanám. A fapad pedig a felszereltség függvénye. Rajtad áll áldozol-e rá pénzt.
Ülésre pedig ha nagyon gáz akkor rakd bele az Astra ülését. Még mindig jobban jársz ha ennyiért veszel valami öreg franciát. Mert azzal csak szívni fogsz
Az Astra ülés jó tipp, az biztos jobb egy fokkal.Téged is kérlek, hogy indokold meg, miért lenne több szívás egy Twingoval, mint egy Corsával, miben különböznek műszakilag, mik a problémás pontok a Twingon???
Nekem régen a családban volt Twingo, meg R21 is, teljesen jók voltak, pedig az R21 már akkor is volt kb. 20 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!