Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnátok segíteni milyen...

Finalman kérdése:

Tudnátok segíteni milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

max. 1.500.000Ft-om lenne rá. Egyetem/melóba járni kéne, a várostól 15 km-re lakom, szóval vegyesen lenne használva (de inkább város), erős számításokkal évi 25.000km -t mennék vele (ami inkább 20.000). Vezetési stílusomból kiindulva, egy dinamikus autó kellene, amivel évente 1x (max2x) nagyobb távot is kéne menni (Erdély=oda-vissza 1500km).

1. kérdés, (tudom már unalma) DÍZEL vs BENZIN.

Családban dízel autók voltak, ahhoz vagyok szokva, de nem tántorít el a benzines se. Sőt, mivel motor mániás vagyok így talán a hangja és stílusa miatt jobban is tetszik a hangja, de fogyasztása már lelopja a mosolyt az arcomról, na de ezzel jár.

2. támpont, tetszenek az alábbiak:

Alfa Romeo 147

Seat Ibiza

Seat Leon

Audi A3

Audi A4

VW Golf

BMW 3

Peugeot 206CC

3. kombi nem játszik :( (Bocs, de nem tetszik)

Még annyi, mivel egyetemista vagyok, nem szeretném a gatyámat is rákölteni, illetve a fent említett összeget sem kell csúcson csúcs elérni, hisz ami marad azt akkor letudom költeni a kocsira.

Ha valamit kihagytam szóljatok.

Köszi előre is a normális válaszokat.

2015. júl. 29. 18:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Évi 20e kilométerre én nem vennék dízelt, összességében drágábban jönnél ki belőle.
2015. júl. 29. 19:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

"Még annyi, mivel egyetemista vagyok, nem szeretném a gatyámat is rákölteni, illetve a fent említett összeget sem kell csúcson csúcs elérni, hisz ami marad azt akkor letudom költeni a kocsira. "

Emiatt az Alfa, Audi, BMW kizárható.

Maradtak ringben a Setaok, a VW és esetleg a Peugeot - ezek közül amelyikből jobb állapotút sikerül találni, azt kell megvenni.

2015. júl. 29. 20:42
 3/11 A kérdező kommentje:
Alfáról mi a vélemény?
2015. júl. 29. 21:13
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Az Alfa nem egyetemistának való. Szereti, ha gondoskodnak róla, és állandó odafigyelést igényel. Neked egy Astra, vagy egy Focus kell. Természetesen benzines.
2015. júl. 29. 22:03
 5/11 A kérdező kommentje:
Egyéb vélemények? Esetleg más autok, amik nektek tetszenek. Minden véleményt szívesen meghallgatok.
2015. júl. 30. 11:33
 6/11 szántóvető ***** válasza:
100%

japán kocsikat is nézhetnél.ha kabrio is szóba jöhet akkor inkább megane,az minden szempontból jobb mint a 206.

[link]

[link]

2015. aug. 2. 11:33
 7/11 anonim ***** válasza:
46%
Ilyen árban vehetsz egy tiptronik passatot, ami a hidokuplungnak és a változó geometriájú turbónak köszönhetően kezdésnek lerakja a 130 lovat az aszfaltra. Városban autómata, mikor megvadulsz szekvenciális mint a raliban. Ehhez kapszegy 4lengőkaros független kerékfelfüggesztést megint csak rali, imádni fogod! Próbálj ki egy ilyet! Rabul ejtő!
2015. aug. 2. 13:27
 8/11 A kérdező kommentje:

Mazda 6 tetszik, de lehet inkább a dízel lenne nyerőbb.

Egy ilyen csoda passatot linkelnél légyszíves:D kiváncsivá tettél

2015. aug. 3. 16:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

És még nem említettem az esp-t. Kanyarba nem tudsz akkora gázt adni, hogy leessen az útról. Hóban sem. Olvasd meg a felszereltséget.

2015. aug. 3. 17:43
 10/11 A kérdező kommentje:
nem rossz, bár nem sokat hallottam erről a váltóról :/
2015. aug. 4. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!