Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnátok segíteni milyen...

Finalman kérdése:

Tudnátok segíteni milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

max. 1.500.000Ft-om lenne rá. Egyetem/melóba járni kéne, a várostól 15 km-re lakom, szóval vegyesen lenne használva (de inkább város), erős számításokkal évi 25.000km -t mennék vele (ami inkább 20.000). Vezetési stílusomból kiindulva, egy dinamikus autó kellene, amivel évente 1x (max2x) nagyobb távot is kéne menni (Erdély=oda-vissza 1500km).

1. kérdés, (tudom már unalma) DÍZEL vs BENZIN.

Családban dízel autók voltak, ahhoz vagyok szokva, de nem tántorít el a benzines se. Sőt, mivel motor mániás vagyok így talán a hangja és stílusa miatt jobban is tetszik a hangja, de fogyasztása már lelopja a mosolyt az arcomról, na de ezzel jár.

2. támpont, tetszenek az alábbiak:

Alfa Romeo 147

Seat Ibiza

Seat Leon

Audi A3

Audi A4

VW Golf

BMW 3

Peugeot 206CC

3. kombi nem játszik :( (Bocs, de nem tetszik)

Még annyi, mivel egyetemista vagyok, nem szeretném a gatyámat is rákölteni, illetve a fent említett összeget sem kell csúcson csúcs elérni, hisz ami marad azt akkor letudom költeni a kocsira.

Ha valamit kihagytam szóljatok.

Köszi előre is a normális válaszokat.

2015. júl. 29. 18:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
72%
Robotizált autómata. A hidrokuplungnak nincs zárt kapcsolata a motorral, így kiéngedi nyomatékcaúcsra forogni. Nem tud vele lépést tartani indulásnál egy kézi váltó. Még 30-nál eldorgatja gázadásra a gumikat az aszfalton. Az enyémben 820EKM van és pöc röff télen is. Kikíméli a motort, a manuálissal szemben mert nem kap dinamikus terhelést. Nem tudsz leugrani a kuplungról mégis úgy belevág az ülésbe mint macsák szarni.
2015. aug. 4. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!