Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan nyugtassam magam...

Hogyan nyugtassam magam forgalmi vizsga előtt?

Figyelt kérdés

Évek óta már gyakorlom az autókezelést. Olyan 6 éve pontosabban vezetgetek autót, most ott tartoo hogy az oktató szerint nagyon jól vezetek meg sokkal de sokkal gyengébb képességűek leszoktak vizsgázni, én meg most már 3-szor megbuktam egy hajszál figyelmetlenségen az idegeskedés miatt.

Nektek hogy ment a dolog?

2015. aug. 10. 09:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát a jobbkéz szabály nagyon fontos. És te nem emlékszel rá, hogy hol volt? Tényleg nem figyeltél? Nem beszéltétek meg utána az oktatóddal?

A 3. esetre is csak az oktatód tud válaszolni, hogy miért fékezett bele, ha egyébként nem volt gond, meg a vizsgáztatónak sem volt gondja.

2015. aug. 10. 11:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Na igen, a buszt ki kell engedni, ha indexel. Ez kresz elleni vétség, ha nem teszed.

Csak az a busz nem induló busz, ami nincs a megállóban... szóval mindig úgy kell megközelíteni, hogy bármikor megjelenhet a bal index.

Forgolódni, nézelődni mindig úgy kell, hogy a mögötted ülőnek is egyértelmű legyen.

Bizony ha nem teszed, mondhatja azt, hogy nem tudtál volna eleget tenni a jobkézszabálynak... és valóban, kerékpáros jöhet onnan (még akkor is, ha nem tekerhetne azon az úton... tudod, nekik nem kell ismerniük a kreszt, rájuk csak vonatkozik)

Szóval talán még sem forgolódtál eléggé... elég, ha 1 utcánál nem teszed meg. hiába a többi jó körülnézés, ha 1x nem csinálod. és lehet, észre sem vetted.

Harmadikat én sem értem. még elképzelni sem tudom, hogy mit és hogy akartál csinálni.

De az oktató nem nyúl csak úgy, indok nélkül bele. Ez biztos. Hiszen őt is minősíti, az ő jó vagy rossz hírét viszi tovább a tanulója...

2015. aug. 10. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!