Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki milyen autóval jár suliba?

Ki milyen autóval jár suliba?

Figyelt kérdés

2015. aug. 7. 20:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
37%
Azóta egy régi Suzuki Swifttel járok #13-as voltam..
2017. júl. 2. 11:55
 22/22 anonim ***** válasza:

Gimnázium alatt szereztem meg a jogosítványomat. Fel se merült benne, hogy autóval kéne járnom, hiszen tömegközlekedéssel is 20-25 perc alatt bent voltam. Nem is az üzemanyag miatt nem érte volna meg, hanem a belvárosban egy éves parkolóbérlet 140.000Ft. Ha az üzemanyagot, adót, biztosítást nem számolom, ezzel szemben egy teljes évre a diákbérlet 38.000Ft. Időben se nyertem volna semmit. Így teljesen értelmetlennek láttam volna autóval járni.

Egyetemre, havi 2000km-t kellett volna autóznom csak a hétvégi hazajárásom miatt. A hét közbeni havi 500km ehhez képest már el is törpül.

Megmondom őszintén nappali tagozatos egyetemi hallgatóként nem volt havi 70-80eFt-om amit az autó havi fenntartására költöttem volna. A diákjegy ennek a töredékéből megvolt.

2017. júl. 2. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!