11/22 anonim válasza:
Volvo Fh 16 460 LE-vel már szedtem össze a lányomat a sulinál.
13/22 anonim válasza:
Ha összejön a plasztik kártya és össze tudok munkával gyűjteni annyi pénzt akkor egy Trabira vagy Wartburgra gondoltam. De sajnos lehet nem jön össze mivel magas a átírási illeték, mely ügye az államnak jár, köszönetül, hogy ebben az országban vehetek autót. Busz nekem nagyon komplikált 2 átszállás és az egyikre 30 percet kell várni és ugyan annyi lenne a benzinköltségem mint ha busszal járnék, persze a mostani benzinárral számolva.
16/22 anonim válasza:
Semmilyennel, egyelőre jogosítványom sincs, és ha lenne se azzal mennék, mert sokkal drágább, mint diákbérlettel.
17/22 anonim válasza:
Egy automata Volvóval amihez külön sofőr is volt. Buszsofőrnek hívták. :D
19/22 anonim válasza:
Ikarusz 280. Később mikor elkezdték leselejtezni őket, akkor Mercedes Conect 0345.
Egyetemre Ganz-MÁVAG V43 + Ikarus 280 + LEW MX HÉV + Ganz CSMG villamos.
20/22 anonim válasza:
Látom a többség nem tud olvasni. A kérdés az volt, hogy ki milyen AUTÓVAL jár be. A BKV nem autó, a busz sem, de még a bicikli sem.
AUTÓ, értitek?!
Sok retardált...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!