Mivel menjek suliba autóval vagy busszal?
Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 18:28
1/12 anonim válasza:
Ha beállítasz egy busszal, akkor menő leszel.
2/12 anonim válasza:
A busz olcsóbb, főleg egy diáknak. Autóval akkor menjél ha mész azon kívül máshova vagy nagyon ritkán.
3/12 anonim válasza:
Busszal, mert a kocsi sok pénzt emészt fel főleg benzin szinten. Amíg valaki átlag 7 l-es fogyasztással 420 forintos áron megy 30 km-t, az kb. 900 ft-ot fogyaszt el, addig a busszal ez csak 500 ft. Tehát a benzinpénz felét megspórolod.
5/12 anonim válasza:
Szerintem busszal, mert olcsóbb és praktikusabb is. Egyébként a héten (szerdán) ismét 7 ft-al emelik a benzint most mondta a híradó. :D
6/12 anonim válasza:
Én 20 éves koromra meguntam a buszozást, és vettem egy 5 liter alatti fogyasztású autót, azzal járok fősulira. Mivel 20km-ről megyek, ez is közel havi 16 ezret felemészt, de nem sajnálom rá, mivel ez nem kerül többe, mint másoknak a napi 1 doboz cigi.
7/12 anonim válasza:
Egyértelműen kocsival mennék.
Sulis koromban rengeteget buszoztam a sok izzadtságszagúval... Nagyon megutáltam!
8/12 anonim válasza:
"Mivel 20km-ről megyek, ez is közel havi 16 ezret felemészt, de nem sajnálom rá, mivel ez nem kerül többe, mint másoknak a napi 1 doboz cigi"
Így mennyivel jobb helye van annak a napi 800ft-nak!
Ha ebből a szempontból nézzük akkor nem olyan nagy költség egy autó tankolása... Napi szinten egy cigi vagy 2-3 kávé ára!
9/12 anonim válasza:
Menjél busszal. Ha autóval mész,az iskola nem vállal érted felelősséget ha nem érsz haza..
10/12 anonim válasza:
Igen, így kimondva soknak hangzik a havi 15-20 ezer Ft, de sokan nem tudják, hogy maguk is ennyit költenek csak és kizárólag cigire. Nem veszek büfés üdítőt 250-ért, mert másfél liter ásványvíz 60Ft, a kajámat boltban veszem, majd otthon elkészítem magamnak. Ilyen kis apróságokon napi többszáz Ft-ot megspórol az ember, és jár helyette az autó nyújtotta kényelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!