Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóval suliba. Szerintetek...

Autóval suliba. Szerintetek is luxus?

Figyelt kérdés
20 éves koromban úgy döntöttem, hogy spóroltam már eleget, és elkezdtem autóval járni suliba 20km-re heti ötször. Természetesen jöttek az irigykedők, hogy "jajj aki megteheti" stb. És mit gondoltok, kik voltak ezek? Akik pont ennyit költenek el havonta csak cigire, meg még ugyanennyit bulira, piára. Most akkor autóval járni luxus, ugyanennyit elszívni nem? Vagy én vagyok rosszul bekötve?
2012. szept. 16. 23:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is autóval járok suliba. Engem is betaláltak irigykedők, ez egy ilyen ország, de szarok rájuk. Most ilyen alapon menj szakadtan, nehogy jobban nézz ki a másiknál. Nekem is van egyébként olyan ismerősöm, aki 70 ezret keres havonta, alig van pénze kajára, csak olcsó szarokat eszik, meg mekit néha, bulizni, szórakozni, nyaralni nem jár, semmi, nincs élete, de havi 5 ezer elmegy cigire, meg ugyanennyi műkörömre is. Szóval bírom, hogy sír a magyar, mert nincs pénze, de cigire mégis jut mindig. Elsők vagyunk, nálunk halnak meg a legtöbben tüdőrákban.
2012. szept. 16. 23:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Én még nem hallottam, hogy irigykednének rám.
2012. szept. 17. 00:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha te keresed meg a benzinpénzt, akkor nemgáz. Máskülönben meg heti 200 km-t kényelemből levezetni és nyomi ki rá az amúgy is rohadtdrága benzint... Én is megtenném szívesen, csak nem az égből hullik a rávaló... =/
2012. szept. 17. 00:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én tavaly 18 évesen saját autóval jártam iskolába. Az egész osztályból én egyedül, pedig 38-an voltunk! Rajtam kívül még volt 2 motoros gyerek. Na ne féld mi is kaptuk az áldást... Ja és mielőtt valaki azt hiszi hogy kaptam az autót az rosszul gondolja. Én vettem meg magamnak én fizetek rá mindent és még én is tankolom.

19/F

2012. szept. 17. 01:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Utolsó: szerencsés vagy, én csak 23 évesen jutottam el odáig:(
2012. szept. 17. 01:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy szintén én kerestem magamnak a rávalót, én tankolom, stb. Egész egyszerűen autóval 15 perc alatt ott vagyok, busszal pedig összesen 1 óra, amiben van 3km gyaloglás. Amikor éppen nem kell 1 órát várni a buszra óra után...
2012. szept. 17. 09:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha megkeresed a pénzt a fenntartására, és úgy itéled meg, hogy megéri, akkor nem gáz.
2012. szept. 17. 10:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
tök mind1 te keresed-e meg, vagy a szüleid... megteheted, járj azzal, ha tényleg ennyivel könnyebb... Ha nem vágsz fel vele, senkinek semmi köze hozzá, nemkell foglalkozni az irigykedőkkel, bármit csinálsz, mindig lesznek irigyeid, rossz akaróid, jellemzően a sikertelenek közül, ez van...
2012. szept. 17. 12:16
 9/11 anonim válasza:
100%
Szerintem a cigi nagyobb luxus, már nem azért (mondjuk őket sem irigylem). Én nem cigizek, de a bátyám igen, és majdnem ezer forintot szór el naponta- két naponta cigire. A tömegközlekedés meg nem mindenhol jó. Vidéki vagyok, de városi. Viszont a városomtól néhány kmre fekvő településekre marha nehéz eljutni, mert ótvar a közlekedés. Ugyanez igaz visszafele. Aki faluból jön fel a városba, mert itt van suli, az vagy rászán a napjából 3-4 órát az utazásra, vagy kocsival jön/hozzák. Ha valaki megteheti, hogy ne szívjon, mert spórolt rá, akkor mért ne tegye? Más tenerifei nyaralásra spórol, azt nem irigylik? A megkeresett pénzét mindenki arra költi, amire akarja. ha kocsira, akkor kocsira, ha cigire, akkor arra. Mondjuk akkor inkább a kocsi. :)
2012. szept. 17. 14:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem is leszóltak többször is meg majdnem megráncigálták a hajam a kissebség fajtából nekem apám vett egy audi tt-t 2010ben kaptam akkor vadi új volt (apám nem él velünk,külföldön él és ugy gondolta hogy autóval megvehet engem) pedig eggyáltalán nem vágok fel vele sőt mikor először mentem vele a suliba direkt meszebb áltam meg hogy ne vegyék észre de 2napra rá kiderült akkor már mindeggy volt aztán ment is azonnal hogy "rohadt burzsuj" meg "gazdagéknál jól megy" szóval ezekből kapok eleget a mai napig. 19/L
2012. szept. 26. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!