Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóval suliba. Szerintetek...

Autóval suliba. Szerintetek is luxus?

Figyelt kérdés
20 éves koromban úgy döntöttem, hogy spóroltam már eleget, és elkezdtem autóval járni suliba 20km-re heti ötször. Természetesen jöttek az irigykedők, hogy "jajj aki megteheti" stb. És mit gondoltok, kik voltak ezek? Akik pont ennyit költenek el havonta csak cigire, meg még ugyanennyit bulira, piára. Most akkor autóval járni luxus, ugyanennyit elszívni nem? Vagy én vagyok rosszul bekötve?
2012. szept. 16. 23:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is kocsival járok suliba, én kaptam az autót, nem kerestem rá egy fillért sem... Ez most gáz? A szüleim megtehetik, hogy vegyenek nekem egy autót. 2 óra az út tömegközlekedéssel, kocsival 20 perc... most akkor mondjam azt hogy ugyan már, naponta utazok 4órát a 40 perc helyett, nem kell az nekem... emiatt gáz lennék? Szerintem nem! Megkeresem rá a benzinpénzt, minden javítást saját pénzből finanszírozok, nem mellesleg azért kaphattam meg, mert megegyeztünk, hogy ha államira vesznek fel, akkor a felszabaduló tandíjból autó lesz.

Na nem ám 10millás sportcoupé, hanem egy jó állapotban lévő 10 éves autó.

2012. szept. 27. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!