Melyik ideális autó egy egyetemistának?
BMW, kicsit drága a fenntartása, de az azért jó mert tapadni fognak rád a csajok, ha csaj vagy akkor is...
mondjuk egy E46-os, a Cobra 11-ben is olyannal üldözték a bűnt.
Hát a BMW minden csak nem olcsó fenntartású az biztos. :D
Ám ha euroban érdeklősz, akkor nyilván külföldről lesz, ott van sok jó állapotú E46, mert a külföldieknek jobban van pénze szervizre. Fiatalnak szerintem is inkább ilyesmi való, amit szeret, ami tetszik neki, nem csak használati tárgy, hanem élvezet vele közlekedni. Ha jót kifogsz külföldön, az megbízható is lesz. Mellesleg nem tudom ki hogy van vele, de szerintem az E46 a mai napig a legszebb 3-as BMW.
Mondjuk én inkább ehhez még gyűjtenék egy kicsit.
Egyetemistának? Kicsi, német, megbízható.
pl: [link]
Volkswagen polo IV 1.4
vagy Opel Corsa
Suzuki Swift is bőven jó, és ne azzal foglalkozz milyen a kasztnija, a halálos autóbalesetek nagy része mégsem Suzukiban van, tehát erről ennyit. Inkább egy kis Suzuki azzal egyébként se mész gyorsan mint egy nagy erős autó amivel tolja neki és akkor van a baj. Egy Swiftel legalább jobban figyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!