Milyen autó lenne első autónak ideális?
Jogosítvány után a következő lépés az autó lenne
Szerintetek mi az ideális?
Én a japán szedánok közt nézlődtem
Pl a a Honda civic jónak tűnik
Elég hely van benne 4 embernek?
Mert ez lenne az egyik legfontosabb dolog hogy ne csak 2 személyes legyen :D
Az ár mielőtt kérditek nem fontos inkább tovább spórolok ha jó az a típus, de 5-600 körül maximum jó lenne
Minden attól függ hogy mire kell az autó és mennyit használnád.
Az első a tdi-t ajánlja de aki keveset megy vele vagy rövid távokat tesz meg annak nem a megfelelő.
Mivel most is van a családban egy suzuki swift ezért a megbízhatóság és fogyasztás meggyőzött
Tudom hogy eg 1.6-os nem fogyaszt 5 liter körül de azoknak sem vészes a fogyasztás
És tetszik a honda változó szelepvezérlése
Csak hosszú távra gondolkodom, hogy pl ha többen mennénk (mondjuk balatonra mert az olyan menő :P :D ) hátul ne panaszkodjanak a kényelemre
Ezért gondolkodom eleve 4 ajtós szedánokban mert akkor még csomagtér is lenne
néztem azokat is
de nem csak a sportosság
a régebbiek nem tetszenek úgy pedig csak arra telne
az újabbak tetszenek :D
a honda accordon is gondolkoztam de az drágább kategória
nem tudom
saját tapasztalat (swift) alapján nem vészes
teljes futómű (lengéscsillapítók) és első fék (tárcsa és pofák) felújítás úgy jött ki munkadíjjal együtt 97ért ha jól emlékszem (de tudom hogy nem volt 100 se) hogy mindenből a legdrágábbakat vettük
azért egy monroe csak jobban bírja mint egy noname kínai :D
tehát egy honda vagy toyota se lehet csillagászati összeg
a vw golffal csak az a baj hogy minden utcában van egy
tudom hogy tömeggyártásos mind de akkor is ritkább egy civik vagy egy 323-as mazda
csak itt a pár km-es sugarú környéken van vagy 5 golf
tudom hogy jó autók de nem szeretem a szürkeséget :D
de majd meglátom
majd még átnézem vagy 2x a hahu teljes bázisát és eldől :D
Valóban drágább a japán alkatrész. Suzuki-t ne vedd ide, mert az kivétel, az egyik legolcsóbban fenntartható kocsi. Egy Toyota vagy Honda fenntartása több. Mint ahogy egy Vw-é is.
Amúgy felénk a Civic-ek is gombamód szaporodnak, minden fiatal, aki sporgos kocsit szeretne, vagy azt, vagy E36-os BMW-t keresgél.
hahu-n a papíros civikek pesten kezdődnek
erre keveset látni
ami van az meg nem eladó
bmw-t csak a fogyasztása miatt nem vennék
pedig a hátul hajtás vonzó számomra
de az élvezhető bmw-k 2-2,5 liternél kezdődnek :D
azért egy civik jóval kevesebbet eszik
mert presztízsben sokat dob ha bmw-ből száll ki az ember :D
de ennek az ellenpéldája hogy ismerek olyat aki többet ül a pick-upjában mint az 535-ösében
igazából ide tényleg egy terepjáró a hasznosabb (tanya ugye) de most niva-val milyen lenne suliba járni? :D
5-600 ezret írtál, de tanyára nem biztos hogy az alacsony felépítésű, kis kerekű kocsik megfelelnek neked.
Egyébként a "papír" civic frontálisnál olyan szépen gyűrődik, hogy nagyobb valószínűséggel úszod meg, mint a Nivában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!