Aprilia max sebesség?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van Egy aprilia rally 50-em! most lett behangolva, kapott egy 28kg-s polini rugót és nehezebb görgőket! De a végsebesség 59km/h! Hogyan tudom ezt a sebességet 75km/h-ig felhuzni?nincs benne seholse a fojtás,de az lehetséges hogy a cdi tilt le?2015. júl. 31. 23:56
1/12 anonim válasza:
hegyoldalon indulj lefele, es menni fogsz meg tobbel is.
2/12 A kérdező kommentje:
köszi,de nem lejtőn lefele akarok vele menni! Értelmesebb válasz?
2015. aug. 1. 00:06
3/12 anonim válasza:
Szia! Mekkora karburátor van benne? (min.19-es kellene szerintem)
4/12 anonim válasza:
Tilt a ló**szt.. Valami ott nem jó, a nehezebb görgő nem jelent nagyobb végsebességet, mert ahhoz teljesítmény (is) kell. Tedd vissza az eredetiket (ha az volt benne). Légszűrő tiszta? Karburátor jol áll? Fék nem fog? Meg ilyesmi...
5/12 anonim válasza:
Nem kell 19-es karbi, 17-18 bőven elég.
6/12 A kérdező kommentje:
Gyári 12es delorto karbi van bennt. Légszürő új de direktszürő. Kapott nagyob fufokát.a gyári görgőkkel meg nem ment ennyit se és ugrált.
2015. aug. 1. 13:08
7/12 A kérdező kommentje:
A fékek nem fognak a karbi jól áll.
2015. aug. 1. 13:09
8/12 anonim válasza:
Melegen bakold fel, nyél, karbit tekergesd. Befelé tekerve adsz anyagot. hol a legtöbbet pereg attól csöppet beljebb a fa..a. De ha nem riadsz meg egy kis szereléstől és nem is most kezdenéd, akkor még 10-15 km/ó van benne költségek nélkül.
9/12 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy most lett behangolva mert eddig 40 volt a sebessége és most lett a hangolás után 59. De én 70-75 ig szeretném hogy menjen. Kipufogo nem elég vagy mit rakjak rá?
2015. aug. 1. 14:07
10/12 anonim válasza:
Télleg kell a nagyobb karbi ha a henger szívócsonkja ezt engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!