Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire nehéz vezetni a...

Mennyire nehéz vezetni a kormányváltós autókat?

Figyelt kérdés

Eddig csak kb 10.000km van a hátam mögött Eljött az idő a saját autónak.

Egy autós találkozón láttam egy pöpec kétütemű wartburgot, ezaz ez kell nekem ciki vagy nem lexarom.

Szombaton megyek megnézni egyet De még életemben van vezetem ilyet. Menyi idő alatt lehet megtanulni egy wartburgot vezetni ?

2015. júl. 30. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Nehéz? Sokkal könnyebb...
2015. júl. 30. 11:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetriszeztél már életedben, akkor menni fog. Ugyanaz a H váltó csak elforgatva.
2015. júl. 30. 12:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Öt perc alatt meg lehet tanulni, mi merre van. A Wartburg váltója kiosztását tekintve ugyanaz, mint a padlóváltók, ugyanúgy H-sémájú, csak el van forgatva az egész.

Mondjuk az már Wartburg-sajátosság (nem a kormányváltós autók általános problémája), hogy ritkán van meg egyszerre mind a négy előremeneti fokozat. De hozzá lehet szokni, mit merre találsz.

2015. júl. 30. 15:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha a nejem tudta úgy vezetni, hogy megmutattam, aztán átült, és hajrá, akkor nem lehet másnak sem nehéz.

Jó döntés a wartburg, nem kell szégyenkezni...pláne, ha jó állapotú..

Arra ügyelj, hogy véletlenül se tölts bele tiszta benzint..

A nejem ezt tette..pár kilcsi, és beállt, mint a beton...

...de váltani azt tudott.

annyi idő a konkrét autón a vezetés megtanulása, míg néhány utcán körbe mész a házatok körül..sarok megáll, egyes, indul, felvált, aztán újra..

tíz perc, és bajnok leszel.

2015. júl. 30. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!