Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol lehet venni forgatásokról...

Lacika241 kérdése:

Hol lehet venni forgatásokról például összetört autókat?

Figyelt kérdés

Példának felhozom a Need for Speed filmet amiben összetörték a mustangot és ezeket biztos valahol eladás vagy valami mert láttam hogy egy elementót is tettek fel.

Válaszokat előre köszönöm.

2015. júl. 18. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Én vettem már bontóban alkatrészt a Die Hard 4 forgatásán összetört autóból.
2015. júl. 18. 22:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Alapesetben roncstelepre viszik, nem szórakoznak az eladással, másrészt meg az a film elég híres arról hogy replikákat zúztak le, annyira még Hollywoodban sem megy jól, hogy több száz milliós kocsikat törnek össze, pláne olyanokat amiből nincs is sok.
2015. júl. 18. 22:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Tehát ki kell mennem Hollywoodba és ott egy roncstelepen vannak ilyenek. A válaszodat nagyon köszönöm.
2015. júl. 18. 22:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen ott, hanem ahol forgatták gondolom annak a közelében, feleslegesen mért cipeltetnék a roncsokat.

Fentebbi válaszban is ahogy említették: Die hard alatt tört autók itt maradtak MO-n.

2015. júl. 18. 22:32
 5/5 Beviz Elek ***** válasza:

Az attól függ milyen autóról van szó.

A Die Hard 2014-es Mercijeit visszavitték a gyárba, hiszen akkor még forgalomban sem voltak. Egyszerű törésteszt után átvizsgálták.

Az átlag autókat gondolom bontóba beadták, viszont nagyobb értékű autókról fogalmam sincs. A piros 911-eseket felnikkel nemhinném hogy kidobták volna. A többi autót is elég rendesen kifosztották a melósok.

Egy fejessel kell jóban lenni, gombokért megkapod.

2015. júl. 18. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!