Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tegyek az összetört...

Mit tegyek az összetört autóval és milyen papírmunkával jár?

Figyelt kérdés
Nem régen kisodródtam egy falu elején és neki ütköztem egy vasoszlopnak. Az autó eleje összetört a motor is megsérült, a váltó is felszaladt mellettem. Hajnalban történt, nem jött arra senki, de én nem hívtam rendőrt. Az autót elszállítattam. Mit lehet kezdeni egy ilyen autóval és milyen papírmunkával jár, hová kell bejelenteni, hogy az autó használhatatlan?

2014. szept. 22. 14:01
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Ha használhatatlan, nem akarod megjavíttatni, akkor ki kell vonni a forgalomból, különben ugyanúgy kell fizetned utána minden biztosítást, adót, mintha használnád.
2014. szept. 22. 14:05
 2/3 anonim ***** válasza:
92%
Vagy eladod így törötten, vagy elviszed egy bontóba és az ott kapott igazolással véglegesen kivonatod a forgalomból az okmányirodán.
2014. szept. 22. 14:11
 3/3 anonim ***** válasza:
92%
Ja, és az okmányirodában kapott igazolással megszünteted a kötelező biztosításodat.
2014. szept. 22. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!