Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot 106-osomnak, mennyibe...

Peugeot 106-osomnak, mennyibe kerülne a teljes feltuningolása?

Figyelt kérdés
Az autó 1000 res. 1.6 16v motor kéne bele,, igazábol új keményebb futómő, ültetve, nyomtávszélesítő, sportlégszűrő. tárcsafék elöl hátul, új hátsú híd. .ezek amik mindenképp kellenének. Nem is beszéltünk még a külsejéről, kis spoiler, első hátsó löki oldalköszöb. krisztálylámpa.
2015. júl. 28. 14:15
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem milla körül gondolkozz ilyenben. kellenek előszöris azok a cuccok amiket felsoroltál utána találni valakit aki elég elszánt és bemókolja ezt a sok s.zart ami rengeteg munkűjűba fog kerülni
2015. júl. 28. 20:27
 2/6 A kérdező kommentje:
ja.. kb 1 milla lenne,de ember van hozzá, nemis egy :)
2015. júl. 29. 11:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kötwkedèsből de minekvakarod ezt a 15 20 èves kocsit ratyituningolni? Apoiler megbilyenek. Nem akarlak leminősíteni, de nem egy bitang motort akarsz belerakni ami repülőt otthagyja. Az ültetős emberkèket se èrtem hoggya magyarorazági utakra mièrt akarnak ilyet. A spoileresdi meg 2003 körül lejárt már.
2015. júl. 29. 22:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Az hogy lejart engem kicsitsem erdekel, felrakom, es ha nekem bejon, akkor bizony ott is marad. Mindossze azert kell bele a nagy motor, mert az valo bele. A 106 Gti anno vert minden verdat. De inkabba 205 gti.
2015. júl. 30. 07:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Ha valami jol meg van csinalva, az nem ratyituning, az ultetes a futomu edms stabilitas miatt kell, meg meg azert kicsit jobban is nez ki.
2015. júl. 30. 07:34
 6/6 anonim ***** válasza:
rendben. szíved joga
2015. júl. 31. 20:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!