Ha rosszak az olasz autok akkor a maserati, lamborghini, ferrari meg bugatti is? Nem ertem hogy egy fiat vagy alfa miatt egy egesz orszagot kell leszolni?
Figyelt kérdés
nagy audis vagyok , audi 80-asom van, de nem ertem miert kell ennyire megvetni az olasz autokat mert voltak rossz minosegei regebben. nem hiszem hogy egy vadonat uj alfa csak ugy elromlana2015. júl. 23. 13:24
11/15 A kérdező kommentje:
szerintem se rosszak, foleg a punto (esetleg bravo/brava) elég jo konstrukcio.
2015. júl. 23. 23:56
12/15 anonim válasza:
Sport kocsit építeni igazán az olaszok tudnak minden másra ott a többi. Nem véletlen, hogy szinte az összes olasz kocsi márkának nagy verseny múltja van. Ferrari, Lamborghini, Maserati, Alfa Romeo, Lancia és még a Fiat nak is van két ralli vb címe. Ja és Ducati amiről tudjuk, hogy a motorok Ferrarija. :) Hát lehet ez véletlen?
13/15 anonim válasza:
Nem kell azt hinni, hogy ezekkel nincs gond, mármint egy Ferrarival, Lamoboval stb-vel, csak értelemszerűen nem valószínű, hogy xy meséli a kiskocsmában, hogy már megin szerelőhöz kellett vinnem a Ferrarit... bonyolult technika sok hibaforrás.
14/15 anonim válasza:
azért egy lambóban, ferrari-ban biztos nem zörög a kárpit
meg azokat rendesen leszervizelik nem úgy mint a szegény ember ferrari-jat az Alfát.
15/15 anonim válasza:
Egyébként szegény Alfa hiába próbálkozik családi autó gyártásával mindig "verseny autó gyün ki belőele"
Épp nemrég volt a Wheeler dealers-ben "egy családi Alfa"
1979-ből. Naná, hogy négy tárcsafék és olyan futómű volt alatta hogy csak ámul-bámul az ember,hogy: Már akkor ilyet raktak alá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!