Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha rosszak az olasz autok...

Ha rosszak az olasz autok akkor a maserati, lamborghini, ferrari meg bugatti is? Nem ertem hogy egy fiat vagy alfa miatt egy egesz orszagot kell leszolni?

Figyelt kérdés
nagy audis vagyok , audi 80-asom van, de nem ertem miert kell ennyire megvetni az olasz autokat mert voltak rossz minosegei regebben. nem hiszem hogy egy vadonat uj alfa csak ugy elromlana
2015. júl. 23. 13:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
szerintem se rosszak, foleg a punto (esetleg bravo/brava) elég jo konstrukcio.
2015. júl. 23. 23:56
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Sport kocsit építeni igazán az olaszok tudnak minden másra ott a többi. Nem véletlen, hogy szinte az összes olasz kocsi márkának nagy verseny múltja van. Ferrari, Lamborghini, Maserati, Alfa Romeo, Lancia és még a Fiat nak is van két ralli vb címe. Ja és Ducati amiről tudjuk, hogy a motorok Ferrarija. :) Hát lehet ez véletlen?
2015. dec. 19. 17:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem kell azt hinni, hogy ezekkel nincs gond, mármint egy Ferrarival, Lamoboval stb-vel, csak értelemszerűen nem valószínű, hogy xy meséli a kiskocsmában, hogy már megin szerelőhöz kellett vinnem a Ferrarit... bonyolult technika sok hibaforrás.
2015. dec. 20. 01:38
 14/15 anonim ***** válasza:

azért egy lambóban, ferrari-ban biztos nem zörög a kárpit

meg azokat rendesen leszervizelik nem úgy mint a szegény ember ferrari-jat az Alfát.

2015. dec. 20. 10:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Egyébként szegény Alfa hiába próbálkozik családi autó gyártásával mindig "verseny autó gyün ki belőele"

Épp nemrég volt a Wheeler dealers-ben "egy családi Alfa"

1979-ből. Naná, hogy négy tárcsafék és olyan futómű volt alatta hogy csak ámul-bámul az ember,hogy: Már akkor ilyet raktak alá?

2015. dec. 20. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!