Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg rosszak az alfák?...

Tényleg rosszak az alfák? Vagy így az olasz kocsik?

Figyelt kérdés

a 2.4 es diesel 5 hengeresről kérdeznék elsősorban...

2.4 jtd 20v

aki így jobban ismeri

van annyira kiforrott technika mint a német, vw meg merci dieselek?

2003 évjárattól fölfele persze csak.

vagy akkor már inkább egy német?

de az alfa meg nagyon dögösen néz ki...:)

2012. aug. 24. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:
1 ismerősömnek van 2.5-ös alfája és ő autószerelő. Meg van vele elégedve, de én nem venném meg.
2012. aug. 24. 22:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Ilyet itt nem szabad kérdezni, itt csak a japán meg a német a király, az olasz az szutyok csak.

Ismerősnek volt 2db 2.4-es JTDje is, ő meg volt vele elégedve ( mindkettő totálkáros lett xD ).

Biztosan elég kiforrott, mert a Fiat elég régóta a common rail motorokat nyomatja.

2012. aug. 25. 00:46
 3/5 anonim válasza:

Figyelj én olasz autó párti vagyok, nekem csak azok voltak eddig, és semmi gond nem volt velük. Ha most is választhatnék, mégegyszer 159-est vennék vagy Giuliettát. Volt már 156-osom, de vezettem vár 147-est is, és jók voltak.

Az meg egy hatalmas nagy baromság, hogy az olasz kocsik rosszak, valaki elterjesztette ezt, és akkor mindekinek ez épült be a gondolatába, anélkül, hogy megbizonyosult volna erről az eszméről. Lehet, hogy régen pocsék volt, de könyörgöm a 21. században vagyunk a technika eljutott mindenhová, és okos mérnökök vannak. A német kocsik nem érdekelnek, a japánokat azonban szeretem.

Nézd adok egy linket a Giulietta-ról, nem tudom mennyire érted az olaszt (én értem valamennyire), de nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=_6URCIPk_us&feature=g-like

Az olasz kocsik jók, és igazad van az ALFA tényleg dögös. Cuore Sportivo ember vagy Senza cuore saremmo solo macchine! Ezt kell észben tartani s a többi jön magától.

2012. aug. 25. 20:28
 4/5 A kérdező kommentje:

nagyonszép a giulietta tetszik is, csak messzevenmég,ohgy annyi pénzem legyen ,hogy olyat vegyek...:/

nagyon megfogott valami ebben az alfában amit kinéztama 156 os sportvagont..:D a 2.4 es dízelmocival..:D

aztmondták ismerőseim, akiknek volt jopeár olasz kocsiuk ,fiat, meg alfa is, hogy nincsgáz velük motorikusan, ez hülyeség, de leketronikában sz*rok...

nemtudom. neten emg aztolvastam hogy a 156 osban is nincsis olasz elektronika, mert minden szinte bosch benne...XD

2012. aug. 26. 11:44
 5/5 anonim ***** válasza:
A facelift előtti 156-os elektronikájára tényleg sokat panaszkodtak, de ezt javították. ( Érdekesség, a 159-be már olasz magneti marelli elektronika került, ott nem voltak ilyen gondok az elején sem ).
2012. aug. 26. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!