Lányok, fiúk! Az Alfa 159 (szedán) szerintetek feltűnő, szép autó?
Figyelt kérdés
Ha a vételártól eltekintünk, hiszen az újonnan és használtan sem magas. :) Észrevehető, vagány kocsi?2012. nov. 27. 10:45
1/24 anonim válasza:
Hát szerintem elég feltűnő és szép is.
Nekem speciel tetszik... BÁr olasz autót nem vennék.
2/24 anonim válasza:
én specel fegyújtám bün ronda..
3/24 anonim válasza:
Megnéztem, jól néz ki, de nem estem le a székről...
:)
4/24 anonim válasza:
Feltűnő és szép is, de szerintem sokkal fontosabb, hogy 20 év múlva is szépnek fog számítani. Anno a Yarisnak vagy a Peugeot 206-nak is mekkora durranás volt a formája, és 3-4 év alatt gyakorlatilag teljesen jellegtelenné váltak.
6/24 anonim válasza:
A 159-es közel 10 éves formaterv, ne vicceljünk már, ma is gyönyörű. Alfa az nem Fiat, hogy kimegy a formaterve a divatból. Feketében beleolvad a környezetbe, de Rosso + króm tükrök, ha SW króm tetőlécekkel, sportosabb felnikkel egyszerűen csodálatos. Karban kell tartani és nem lesz vele semmi baj. Nem Skoda cégautók, amikkel támadják a kátyúkat meg széthajtják a motort. Az Alfát kímélni kell és a legjobbat adni neki. De ha oda kell lépni akkor oda lehet, nem arról van szó, csak hidegen nem kéne pörgetni, meg lámpától-lámpáig gyorsulgatni. Sportos és egyben elegáns kis kocsi. De a formaterve nem összehasonlítható a BMW-vel meg a többivel. :)
7/24 anonim válasza:
Szépnek szép de műszakilag egy katasztrófa... (bár az alfások szerint még a tréleren is jól mutat)
8/24 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek kombiban van ilyen autója, nagyon szép! :) Nőt felszedni autóval viszont elég gáz...mint az a nő is, aki azt nézi, h a pasinak milyen autója van.
9/24 A kérdező kommentje:
A140L - sok Mercedesre/BMW-re is azt mondják, hogy állandóan szervízben van, ez így elég elcsépelt indoklás. :)
Mi a garancia arra, hogy ha kifogok egy 2005-ös E 200-ast, kevesebb baja lesz, mint egy 2.0 JTDm motoros 159-esnek? Vagy fordítva, lehet pont egy kiváló Alfát szerezhetnék meg, aminek semmi baja a "többi" (megbízhatatlannak mondott) Alfával szemben.
Utolsó - senki nem beszélt felszedésről, autóval amúgy sem lehet egy lányt sem megszerezni, de egy szép autó azért jó pontokat adhat egy-egy találkánál. :)
2012. nov. 28. 12:35
10/24 anonim válasza:
Én nem foglak lebeszélni az alfáról... Ha neked az kell, hát vegyél.
:D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!