Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lányok, fiúk! Az Alfa 159...

Lányok, fiúk! Az Alfa 159 (szedán) szerintetek feltűnő, szép autó?

Figyelt kérdés
Ha a vételártól eltekintünk, hiszen az újonnan és használtan sem magas. :) Észrevehető, vagány kocsi?

2012. nov. 27. 10:45
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy "aggódsz", hogy ne vegyek egy megbízhatatlan autót - de miért lenne pont egy német márka annyira tuti biztos egy (mai!) olasszal szemben? Hisz mindegyik használt, ki tudja, hogy egy prémiummal nem járnék-e pont rosszabbul? Tehát ezt a magabiztosságot magyarázd meg.
2012. nov. 28. 14:51
 12/24 anonim ***** válasza:

[link]

Ezen az oldalon sokat olvashatsz erről a típusról

2012. nov. 28. 15:15
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
www.alfaamore.hu-n pedig még többet, népítéletet már nem igen szeretem, mert bármilyen hülye úgy írhat és azt amit akar. Ne hagyd magad lebeszélni erről a kocsiról! Ha tehetném ilyet vennék, bárki bármit mond.
2012. nov. 28. 16:17
 14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó kettőnek! Ez lesz a választásom mindenképpen, mert én még csak jót hallottam a multijet motorokról, és ha szervízigényes is lesz, biztos vagyok benne, hogy olcsóbban jövök ki a javíttatási díjjaival, mint egy prémiumautó költségeivel.
2012. nov. 28. 16:31
 15/24 anonim ***** válasza:
"az alfások szerint a tréleren is jól mutat" XD
2012. nov. 28. 17:53
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
A szép autó mindenkinek relatív...neked ez a szép, lehet a csajnak nem jönne be. :) Van sokkal több és szebb megbízható autó is az Alfáknál...persze egy fanatikussal nem fogok leállni vitatkozni. :D
2012. nov. 28. 20:00
 17/24 A kérdező kommentje:

Velem nyugodtan leállhatsz, meghallgatom! A140L-nek is várom a válaszát, biztos van alapja annak, amit mondott.

Persze attól még nem biztos, hogy a másik autót választanám, de kíváncsi vagyok milyen árban hasonló >> szebb és megbízhatóbb << kocsikról tudtok.

2012. nov. 28. 23:27
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
szerintem is szép, de egy BMW-nél nem szebb (mondjuk annál semmi sem... ) :D
2012. nov. 29. 18:09
 19/24 anonim ***** válasza:
BMW unalmas, mindig szembe jön egy. :) De nem is egy kategória, BMW-nek elegánsabb a formaterve, míg Alfáéknál mindig a sportosság van előnyben. Szép az új 5-ös 7-es de az más kategória. A 166-os is inkább sportosabb mint elegáns. Szerintem.
2012. nov. 29. 18:52
 20/24 anonim ***** válasza:
ez így igaz, bár én nem feltétlen a legújabb modellekről beszélek úgy általában
2012. nov. 29. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!