Lányok, fiúk! Az Alfa 159 (szedán) szerintetek feltűnő, szép autó?
Figyelt kérdés
Ha a vételártól eltekintünk, hiszen az újonnan és használtan sem magas. :) Észrevehető, vagány kocsi?2012. nov. 27. 10:45
21/24 anonim válasza:
vegyél chrysler 300m-et azzal még a halott is megnéz
22/24 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretem az amerikai autókat, de egy 2000 körüli 300M-mel néznének meg??? Szépnek szép az is, de szerinted az elég feltűnő? :)
2014. márc. 26. 14:40
23/24 anonim válasza:
nem sok van belőle, rám mindig felfigyelnek vele
24/24 anonim válasza:
nekem Alfa 159-em van, 2.4 JTDm, Q4, TI, 19-es kerekek, rosso, SW. Túl van a félmillión hiba nélkül, egy turbó és egy kettős tömegű ami nagyobb tétel de az is 300 000 km felett volt cserélve, addigra meg már bőven cserére érett, főleg hogy rengeteget használom. Ha új autóként veszed és előtted valaki nem ribolta szét, a világból kivisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!