Miért nem pörög ki a Simson?
Figyelt kérdés
Adatok:60ccm(gyári henger felfúrva), gyári B-s kipufogó gyári karbuátor, amiben 80-as főfúvóka van, semmilyen folytás nincs benne sehol. Alacsony fordulatszám tartományban olyan 2/3-ad gázik erős, de utána semmi. Nem húz, nem pörög. Lehetséges, hogy már nem elég neki a gyári kipufogó?2015. júl. 8. 13:40
1/5 anonim válasza:
80-as főfúvóka baromi nagy. Szerintem sokat kap. A gyertyakép milyen?
2/5 A kérdező kommentje:
Félig fekete, félig őzbarnás. Teljesen őzbarnának kell lennie?
2015. júl. 9. 21:13
3/5 anonim válasza:
Hát szerintem az majdnem egy teljesen jó gyertyakép, annyi feketeség belefér. Viszont megpróbálhatnád kisebb főfúvókával. Mennyit megy a motorod jelenleg? Nekem 50 ccm blokkhoz van 17,5-es karbim, amin viszont csak 70-es a főfúvóka és bőven sok.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem is fúrva lett anno a hengerem, szintén 60ccm-re!
Nekem detonált, ami úgy derült ki, hogy nagyon melegedett, nem volt benne erő és fura cicergő/zörgő hangot adott.
Mint kiderült azért, mert a fúrt hengerhez a hengerfejet is fel kell marni picikét. Ezt egy esztergályos megcsinálja neked.
Egyébként akkor nekem is 80as fúvóka volt benne, és jól is ment vele. Aztán nem olyan rég vissza kellett bele rakni egy kisebbet, mert sokat kapott.
5/5 A kérdező kommentje:
Eddig mért legnagyobb végsebessége 75km/h(80 ha ráhasalok a motorra). A hengerfej is 60-as.A megszakítós gyújtás jelenthet ilyen téren problémát?
2015. júl. 12. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!