Milyen 50 ccm motort érdemes venni egy kezdönek?
Figyelt kérdés
Jövöre kapom meg a jogsim (remélhetöleg), milyen motorral érdemes kezdeni? A Simson S51 -n gondolkoztam, vagy ha tudtok annál ideálisabbat kérlek írjátok le (a pénz nem kérdés de azért megérje az árát). Késöbb valami Yamaha YB-1 Four féleséggel akarok motorozni, de ha tudtok valami hasonló, jobb gépet ezt is írjátok le. A 2. motornak (ez is 50 ccm) nem kell nagy teljesítményünek lenni, csak a városba mennék vele, vagy csak egyet kerülnék, szóval semmi sport vagy verseny motor. Ha tudtok valami nagyon jó endurot ami tényleg jó és megéri az árát akkor azt is közöljétek.2015. júl. 4. 17:13
3/4 anonim válasza:
Ha elég magas vagy, akkor Aprilia Rx, Mx, Rieju endurok, Yamaha DT, illetve Motorhispania endurokat tudom ajánlani. Ha pötsköszörűt akarsz, akkor pedig simson.
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos egyáltalán nem vagyok magas, de azért köszi
2015. júl. 5. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!