Most lett jogsim. Milyen autót érdemes kezdőnek venni? 300-400e körül gondoltam.
Figyelt kérdés
Nézegettem egy-kettőt. Kb. átlagban mennyibe kerül egy téli gumi?2009. okt. 6. 20:08
1/20 anonim válasza:
Olyan 100.000 Ft körül kapod meg a téli gumikat(egész abronccsal együtt,mind a négyet).Legalábbis nekünk ennyi volt kb de lehet azóta változtak az árak.
2/20 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ:)!
2009. okt. 6. 20:19
3/20 anonim válasza:
Utánanéztem 1 kicsit azért ennél olcsóbban is megkapod őket,kb 80.000 Ftért meg tudod venni a 4-t.(persze drágábbak is vannak)
4/20 anonim válasza:
Suzuki Swift Sedan!! De most komolyan, én egy éve vettem 600-ért de van olcsóbbért is. Azon kívül, hogy tankolod, nincsen más baja, és keveset fogyaszt. Kényelmes, gyors stb.
6/20 anonim válasza:
Olyat ami nem törik, mint a répa. És japán legyen. Téli gumit meg ne vegyél debicát, meg ilyen sz@rokat.
7/20 anonim válasza:
Kezdőként mindenképp kisebb autót és használtat. Ennyi pénzért 2000 előtti gyártásút kaphatsz. Jól nézd meg az állapotát.
Téli gumi beszerzéshez szerezz ismerőst, nekem 10ezerért hozta a 4-et!
8/20 anonim válasza:
sztem a 3-as golf a legjobb ennyi pénzért
9/20 anonim válasza:
én honda civic-et vennék a helyedben,
10/20 anonim válasza:
A téli gumin (és semelyik másikon) szerintem ne spórolj. Nem olyan dolog, hogy "jaj, most kicsit csúnyább, de nem baj, olcsó volt".. Ezen az életed múlhat, tehát minél jobbat vegyél! A 100e vagy a 80e a 4 gumira szerintem reális ár ahhoz, hogy minőségi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!