Milyen autót vegyek 1,6 Millió Ft-ból? 2005-nél nem régebbire gondoltam. Igazából városba, rövid távra kellene, tehát a dízel felejtős.
A válasz írója 45%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:40
A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:55
45%-ban és 55%-ban hasznos válaszokat adnak amúgy is azok, akik Suzuki Swiftet ajánlanak.
"34/N vagyok fontos a biztonság,és a kényelem" - a Suzuki Swift pont ennek a két-három kívánalomnak a legkevésbé megfelelő autó. Még jól lehet látni nem is a fogyasztás ami fontos neki.
utolsó válaszoló..t e is aztán értessz a kocsikhoz. LOL
de akkor most fölhomályosítalak.. az ÚJ swift bele értve a 2005 ös modelleket is.. 5 csillagos töréstesztje van.. szerinted azt csak jófejségből osztogatják? ennyire ne legyél már suta
Én pontosan tudom hogy menyire értek az autókhoz (elégé), és így azt is tudom, hogy mikor van az hogy valamit nem tudok és annak utána kell nézzek. ;)
Off:
Nem biztonságos az a Swift amit 1,6 Millió Ft-ból lehet venni. Attól hogy tavaly óta van biztonságos(abb) Swift, attól amit ennyiért lehet kapni még nem biztonságosabb.
Tény hogy a 2005-ös (Mk. IV.) Swift a 3-4 pontjával kétszer biztonságosabb volt már mint a gurulókoporsó Mk. II. és Mk. III..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!