Tapasztaltabb motorosok tudnának segíteni?
Sziasztok!
Idén tavasszal meglett a b-s jogsim. Autó mellé vásárláskor adtak ajándékba egy Simson s51-t. Ahogy ráültem, és elindultam egyből beleszeretem. Április óta tettem bele kb. 500 km-t. Igen, nyáriszünet van, van idő csapatni :D.
Story vége
Kérdés:
Jövő szezonra a B125-öt tegyem le vagy menjek az A2-re? (Tavasszal leszek 18). Szóval iktassak be egy + lépcsőt, vagy nem? Egyébként nem vagyok a tipikus janigyerek aki húzza neki mint az őrült, de még néha a Simsonon se érzem magam biztonságban, ezért gondoltam egyelőre 1-2 szezonig az A1-re.
Válaszaitokat előre is köszi.
Akkor van értelme a magasabb kategóriának, ha azt ki is tudod használni.
Azért fölösleges költeni magasabb kategória megszerzésére, ha utána is csak a Simsonnal jársz...
Sőt igazából neked az lenne az ésszerű, hogy a Simoval sok rutint szerezz, amíg azon nem érzed magad biztonságban, korai magasabb kategóriára váltani.
Szerintem magasabb kategória egy lehetőség amit kihasznál vagy nem használ ki a kérdező.
A B125-ös képzés olcsóbb lehet mint egy A2, de ha már rászánja az időt az ember akkor szerintem érdemesebb már az elérhető legmagasabb kategóriát választani.
A rutin és forgalmi vizsga - szerintem - nem nehezebb egy nagyobb motoron - nyilván gyakorolni is kell. Az iskolák egyébként is könnyen kezelhető gépeket választanak oktatási célra, amivel bármely átlagos képességű ember el tud boldogulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!