Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az önteltség lehet az oka,...

Az önteltség lehet az oka, hogy a nagyobb köbcentis motorosok nem köszönnek a kisebbeknek?

Figyelt kérdés
50-es robogós vagyok és számtalanszor tapasztalom, hogy nem köszönnek vissza a nagyobb köbcentijű motorosok a kisebbeknek ha úton találkoznak, persze vannak kivételek de a többségük nem igazán
2015. jún. 16. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
a robogó az nem motor!!!!egy igazi motors még egy rossz simsont is többe néz ettől!!!nem is csodálom,hogy nem köszönnek,hiszen nem vagytok egy súlycsoport!mondjuk amúgy sem nagyon értem ezt a köszöngetősdit,és sem integetek/dudálok/villogok azért mert szembe jön velem egy másik autós!!
2015. jún. 16. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Falusi vagy, hogy azt várod mindenki köszöngessen neked?
2015. jún. 16. 14:21
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Nem hinném,hogy önteltség.Alapvetően az ötvenes robogó,amolyan városi melóba járó,biciklit helyettesítő szerkezet.Amivel nincs is baj.Mi motorosok intünk a másik motorosnak,túrázónak,mert nekünk szenvedélyünk a motorozás,nem csak egy egyszerű közlekedési eszköz.Nem nézek le se kisebb köbcentis,se olcsóbb kategóriájú motort,motorost.

(U.i.:a rövidgatyás,izomtrikós,tangapapucsos robogós nem motoros).

2015. jún. 16. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
35%

???

Miért kellene egymásnak egyáltalán köszöngetni? Ismerősöd?

Én speciel csak értetlenkednék, hogy kiatökömvoltez? és mifenétakar?

2015. jún. 16. 14:41
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Motoros és robogós az két külön tábor. Aki robogózik arról feltételezhető hogy nem a motorozás érdekli, hanem csak a praktikus közlekedés. Ezért még a nagy köbcentis robogósok és a nagy(obb) motorral járok sem köszöngetnek egymásnak. Nem vedd ezt annyira zokon, ne előítélet ez vagy "rasszizmus" hanem így alakult ki a szokás. Ne integess te se. Vagy ha integetni szeretnél akkor vegyél valami nagy(obb) váltós motort.
2015. jún. 16. 16:16
 6/7 anonim ***** válasza:
28%
Nem nagyon köszöngetnek már a motorosok, sok a divatmotoros már, sz*rik a másikra. A másik ok, hogy én is általában az 1000-res sportmotorom adta lehetőségeket ki szoktam használni, és ha elengedném egy másodpercre is a kormányt, annak nem lenne túl jó vége.
2015. jún. 16. 16:31
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Alapból ha amúgy nem ismer akkor minek köszönne? Ezen az alapon minden autósnak köszönni kéne a másiknak. :D
2015. jún. 16. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!