Miért van az hogy a motorosok jórésze nem képes betartani a kresz szabályokat?
Írhatnám azt is hogy szimplán bunkók, csak nem akarom azt, hogy valaki magára vegye, és megsértődjön.
A főút mellett lakom és egyszerűen nem tudok elmenni amellett, hogy minden nap vagy 100 motorost látok hogy 130-al húz el az ablakom elött (50-es a sebességkorlátozás). Ezzel mások életét veszélyeztetik. Nem érdekli őket semmi, jó ha sisak van rajtuk. Múltkor megyek át a zebrán és látom, hogy a távolból száguld felém egy motoros, de gondoltam csak van annyi agya, hogy lelassít, hogyha látja hogy valaki már rég lelépett. Természetesen az utolsó pillanatban satufékezett, hogy meg tudjon ijeszteni (igazi érett felnőtt) majd nekem mondja felháborodottan, hogy ez egy hajszálon múlott.
A személyes történetem után azt kérdezném a normális motorosoktól, hogy ők hogy érzik magukat mikor meg vannak bélyegezve a közvélemény áltál az ilyen infantilis gyökerek miatt. És aki magára ismert, attól pedig azt kérdezném, nekik milyen személyes kudarcok vezettek ahhoz, hogy így szeretnek mások életével játszani? Egy hozzátok hasonló ember miatt halt meg nem rég egy ismerősöm 15 évesen.
Ja és AKINEK NEM INGE, NE VEGYE MAGÁRA.
Nekem babettám van, és szabályosan közlekedek vele.
Múltkor még egy versenybiciklis is rám vert, pedig nyélgázon mentem, és tekertem is!
Nekem nagymotorom van és szabályosan közlekedem. Amúgy szerintem ~ 20%-a a motorosoknak az, aki renitens.
A kérdés a válaszodra pedig az, hogy azért, mert motorral (mivel erősebb, mozgékonyabb, kisebb ,stb...) sokkal könnyebb megcsinálni, mint autóval.
Mert az IQ-ja és a járműve teljesítménye nem arányos egymással.
Valaha én is sokat motoroztam, mégsem veszélyeztettem sem más, sem a magam testi épségét. Akinek az agya elszáll a nagy sebességtől vagy a járműve nagy teljesítményétől annak nem való jogosítvány.
Nincs velük semmi bajom, sosem.okoztak kellemetlenséget.
Egy motor elég keskeny. Hogy csináltad hogy fékeznie kellett? Miért nem fért el melletted?
Gyalogosként tudom hogy a motor, autó, kamion, tank, stb sokkal keményebb nálam. Amíg nem vagyok meggyőződve a nyugodt áthaladásról, addig nem szambázok az út közepén.
Engem nem zavar ha túl gyorsan közlekedik, elsőbbséget adok akkor is ha 50nel, akkor is ha 130cal közlekedik.
Nem védeni akarom őket, de ha az emberek nem csak az orrukig látnak, akkor nem ilyan veszélyes ez
"Engem nem zavar ha túl gyorsan közlekedik, elsőbbséget adok akkor is ha 50nel, akkor is ha 130cal közlekedik. "
Ez tök jó, és ha 130-nál megcsúszik a tetves motor egy faluban és letarol 5 gyalogost akkor mi van? Akármilyen járművön is csinál ilyet az illető, nem normális.
Gondolom egy motorral is lehet ésszel gyorsan hajtani, nem csak autóval.
Igen, a 130 túlzás (ugyanúgy ahogy a kérdező is túloz), itt maga a gyorshajtás ténye a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!