Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorosok! Tudnátok ajánlani...

Motorosok! Tudnátok ajánlani olyan túramotort, amit kistermetű emberek is tudnak kényelmesen használni?

Figyelt kérdés
171cm vagyok, és túra motort szeretnék vásárolni ,de attól tartok nem fog leérni a lábam a földre.
2015. febr. 13. 02:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Van ismerősöm, aki alacsonyabb, mint te és egy 600as CBF-et hajt, szóval szerintem megtudod oldani te is :) sok motornál amúgy állítható az ülés magasság. Az a legegyszerűbb amúgy, ha elmész megnézni pár motort ott úgyis kiderül.
2015. febr. 13. 11:02
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Idézet innen:"Én is túraendúrót javasolnék a termeted miatt.

Suzuki DL650, Suzuki DL1000, Kawasaki KLE1000, Yamaha TDM900, Honda Varadero, Honda Transalp, Honda Deauville.

Én is ezek közöl választottam, miután kipróbáltam a naked stílust, (Kawasaki ER-5) és nem jött be, mert túrázni többet szoktunk a feleségemmel, mint száguldozni.

Mivel én csak 170/65 vagyok, a Suzuki DL650 maradt."

2015. febr. 13. 11:03
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2015. febr. 13. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!