Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen legyen az ún. "első...

Milyen legyen az ún. "első autó"-m?

Figyelt kérdés
lehet bármilyen márka akármennyi ccm-el
2010. márc. 1. 14:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Hát ha picire gondoltál akkor szerintem DAEVO Matis. Relatíve olcsó, 800 ccm viszonylag fürge, de nagyon jól kézben tartható az irányítása. jól ki lehet láni belőle könnyű érezni a méreteit, könnyen fogsz tudni parkolni vele. Kicsi a valószínűsége annak, hogy lekarmolod vele a körülötted lévőket Egy barátom anyukájának van, vezettem, a méretéhez képest kényelmes és még pakolni is lehet bele. Na jó nem a csomagtartóba mert az nem nagyon van neki. Oda jobbára csak a kötelező, és javasolt tartozékok fének el. A fenntartása sem kerül egy vagyonba, Mi a barátommal az esetek 90%- á ban otthon szervizeljük, ha van egy kis műszaki érzéked akkor nem kell minden apróság miatt szervizbe rohanni vele, mi már cseréltünk rajta gyujtás elosztót és önindítót is otthon.
2010. márc. 5. 10:34
 22/28 A kérdező kommentje:
még kérek ilyen "pici" autókat és link is jöhet
2010. ápr. 8. 14:01
 23/28 anonim válasza:
Szerintem ha normális autót akarsz olcsón ami igénytelen keveset eszik azért nem lomha és olcsók hozzá az alkatrészek akkor egy VW golfot vegyél 1es 2es 1,6-os szívódízel 60le körüli a motorját nem lehet meggyilkolni és 100-200ezerből normálisat tudsz venni. Esteleg ajánlom még a VW Caddy-t ha kissebb pakolásokhoz is kell a kocsi
2010. ápr. 8. 17:36
 24/28 A kérdező kommentje:
az jo lenne kőltőkődéskor
2010. ápr. 8. 20:54
 25/28 anonim ***** válasza:
régebbi Suzuki Swift! nincs párja kicsi nem eszik sokat megbízható...
2010. ápr. 8. 20:57
 26/28 Beviz Elek ***** válasza:
Nekem egy 1994-es, 5 ajtós Swiftem van (1000ccm). Ez az első. 180ért vettem tavaly. Télen Romániában jártam vele, kicsit lekoccoltam az elejét (kereszttartó, lökhárító, indexek, kipufogó, ablakmosótartály csere). 30ezerből megcsináltam, nincs vele semmi gond. Másik 30ból kicsit csinosítgattam. Ha most végigmegyek vele valamelyik utcán, megfordulnak utána. Lassan megy, lassan gyorsul, de szép és nem olyan veszélyes mint egy BMW (v6os XD)
2010. ápr. 9. 00:38
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem írtad, milyen árban és hogy milyen nemű vagy. Ha esetleg érdekelne egy piros Suzuki Alto extrákkal, írj privit.
2010. ápr. 9. 05:32
 28/28 anonim ***** válasza:
Golf IV ültetve, alufelnivel, ablakok sötétítve, tuning, lökhárítók, tuning lámpák, tuning kipufogó, tuning tuning tuning tuning...
2010. ápr. 9. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!